Регистрация Вход
Мъжете си падат по кучки

Мъжете си падат по кучки

 • 3.14 Рейтинг: общ рейтинг: 3.14 (888)
много слаба слаба добра много добра страхотна
Наличност: НЕ

Анотация: Мъжете не биха искали да притежавате тази книга!

Защото тя казва ясно и категорично истината: те искат от вас да бъдете добро момиче, но желаят да имат до себе си...КУЧКА.
Кучката, за която става дума в тази книга, не е зла, груба, властна или отмъстит ... прочети още

Хартиено издание

Стара цена: 12.00 лв.
Отстъпка: 0.00%
Нова цена: 12.00 лв.
Купи

Виж също

Анотация

Мъжете не биха искали да притежавате тази книга!

Защото тя казва ясно и категорично истината: те искат от вас да бъдете добро момиче, но желаят да имат до себе си...КУЧКА.
Кучката, за която става дума в тази книга, не е зла, груба, властна или отмъстителна. Тя не е и жената, която владее всички сексуални техники и ги използва, за да манупулира мъжете. Тук става дума за онази жена, за която мъжете мечтаят.
А тя е нежна, но силна. Тя е изкусителка, която притежава магнетична власт. Тази жена не се отказва от собствения си живот, за да преследва някои мъж, нито прави компромиси, когато той прекрачи границата. Тя никога не му позволява да мисли, че я притежава напълно, и затова той никога не спира да се старае.
Авторката Шери Аргов е направила мащабно проучване сред стотици представители на мъжкия пол, за да разбере кои женски качества ги привличат или отблъскват. В следствие на техните откровени отговори тя формулира истината, която много жени предполагат, но не осъзнават напълно – мъжът желае не красивата жена, а онази, която е умствено предизвикателство за него.
Убедена, че тази истина, толкова очевидна за мъжете, не трябва да бъде повече пазена в тайна от жените, авторката обобщава 101 причини защо „прекалено добрите“ момичета не постигат успех в любовта. Тя не насърчава жените да се държат зле, а само с хумор и дори малко ирония им показва и другата гледна точка. Така им помага да осъзнаят, че формулата за щастливата връзка е да се отнасяш със себе си така, както искаш мъжете да се отнасят с теб.

Шери Аргов е американска водеща на радиопредаване, посветено на общуването между мъжете и жените. Книгите й са издадени на повече от 30 езика и са начело в световните класации в категорията отношения между половете. Нейни статии са публикувани в списания като Cosmopolitan, Self, Glamour and First for Women.

Шери Аргов

националност:
американка

Шери Аргов е американска водеща на радиопредаване, посветено на общуването между мъжете и жените. Книгите й са издадени на повече от 30 езика и са начело в световните класации в категорията отношения между половете. Нейни статии са публикувани в списания като Cosmopolitan, Self, Glamour and First for Women.

Ревюта

Не, в тази книга не става въпрос за жените, които обикновено наричаме кучки. Не и за озлобените кариеристки, които са готови да продадат и майчиното си мляко.Шери Аргов говори за онзи тип дами които са едновременно силни и нежни, склонни към отстъпки, но и отстояващи себе си. Това  са жените на новото време, които успяват да балансират живота си, без да се превръщат в жертва на семейството или на жаждата за пари.

Кучката е уверена жена, която черпи сила от способността  си да мисли независимо в един свят, който все още се опитва да вмени на жените себеотрицание. Кучката не желае да се вписва в нечии стандарти – освен в своите собствени. Тя играе по собствените си правила и се чувства уверена, свободна и силна. Именно това усещане се опитва да предаде авторката на читателите си.

Стела Александрова, Хеликон - Русе

Авторката описва принципите, с които силната жена успява да задържи интереса на мъжа до себе си. Заглавието е малко стряскащо за българина, от където произлизат и грешни мнения за книгата. Трябва да е ясно, че в случая „кучката” е жена, която не се стреми да спечели мъжа, а го оставя той да се бори за нея цял живот. Книгата е наситена с полезни съвети, приложими при започване на нова връзка, както и за нейното успешно развитие.

Това е четиво за всяка уважаваща себе си жена.

Препоръчвам книгата – приятна, забавна и полезна.

Диана Атанaсова-книжар, Хеликон - Варна, Пикадили Парк

Забавно представена, а в същото време и полезна с гледната си точка, книгата в която с много чувство за хумор се предлагат идеи как да стигнем до сърцето на мъжа, като използваме за отправна точка неговата природа - квинтесенцията е, че трябва да поддържаме интереса към себе си, ако искаме да го задържим. Любопитно четиво за жените, които искат да бъдат търсени, преследвани, желани и за тези, които искат да поддържат тръпката жива!

Дарина Мемова, Хеликон – Пловдив, Център

Авторката на световния бестселър „Мъжете си падат по кучки“ - книгата, превърнала се в наръчник на хиляди жени по света, Шери Аргов, е американска водеща на радиопредаване, посветено на общуването между мъжете и жените.

Книгата е преведена и издадена на повече от 30 езика и оглавява светавните класации за книги.

„Мъжете си падат по кучки“ е подходящо четиво за всяка жена, която поне веднъж се е чувствала зависима от силния пол и не е получила полагащото й се внимание. Тази книга е брилянтен наръчник със съвети, които всяка дама може да използва и прилага.

Теодора Накова, Хеликон Пловдив
 • Мнения за книгата (51)
 • Издател: AMG Publishing
 • Година на издаване: 2014
 • Брой на страници: 256
 • Корици: меки
 • Език: български
 • Тегло: 318 грама
 • Размери: 21x14
 • ISBN: 9789549696127
 • Баркод: 9789549696127

изпрати мнениеМнения за книгата (51)

Подреди по:
 • докладвай

  Страхотна е!!! Удивена съм колко много ми помогна да осъзная определени неща! Бих я препоръчала на всички момичета, които изпадат в зависимост от партньорите си! Просто я прочетете!

 • докладвай

  Към настоящия момент заглавието е изчерпано в системата на Хеликон.

 • докладвай

  книгата налична ли е

 • докладвай

  Много благодаря!

 • докладвай

  до 046: Книгата вече е налична, можете да направите он-лайн поръчка за нея. Очакваме ви!

 • докладвай

  Кога ще я има?

 • докладвай

  За съжаление, книгата е с изчерпан тираж и към момента не ни е предоставена информация относно преиздаването й.

 • докладвай

  Здравейте.Искам да попитам ще я има ли отново в наличност и кога?

 • докладвай

  И мен нещо не ми се нравят "игричките" между мъжа и жената. Е, сега вярно е, че мъжът е ловец по природа, но чак пък цял живот да си играеш, за да му задържиш вниманието, че иначе няма да си успешна в любовта. и това понятие - "успех в любовта" нещо не ми харесва. Не става дума за работата ти все пак, където да жънеш успехи. и в крайна сметка една жена трябва да реши - игрички ли иска или истинско партньорство.

 • докладвай

  Авторка от повърхностните и инфантилни лайфстайл списанийца ще ме учи каква жена да бъда...Една добре познаваща и обичаща себе си жена знае (защото просто й идва отвътре) перфектно как да се държи с мъжа до себе си (и изобщо с мъжете) и без тези съветчета как да бъде жена тип 'сексът и градът'...Е, няма нужда....

 • докладвай

  МОже ли някой да ми даде линк да я прочета online? Благодаря ви предварително

 • докладвай

  Според мен книгата е доста добра. Идеята в нея е, че една жена не трябва да се загубва в една връзка и да се обезличава, а трябва да продължи да бъде себе си. Наистина само когато уважаваш себе си ще те уважава и мъжът до теб. А когато отстояваш себе си, не си съгласно с нещо или се почувстваш обидена - реагирай като зрял човек /без цупни и обиди и др./! Не случайно авторката обръща внимание на доброто възпитание и любезното държание! Дами, бъдете дами!

 • докладвай

  Ако една жена задоволява напълно сексуалните желания на един мъж,той няма да погледне друга.Проблемът е,4е пове4ето жени са доста студени в леглото и затова мъжете прибягват или до проституки,или до изневяра с някоя слу4айно срещната.Затова вси4ки жени да запомнят това условие.Изпълнят ли го-ще са щастливи, ако ли не-ще търпят любовни разо4арования.

 • докладвай

  Много коментари... В крайна сметка си мисля, че както има жени-кучки, жени-крави, жени-овце, така съществуват и други категории: жени-домакини, жени-умници, успели жени и други. А какво ще кажете за мъжете, мили момичета? Нима няма мъже-идиоти, мъже-песове, мъже-неграмотници, мъже малоумници? Да, но има и други - умни мъже, преуспели мъже, мъже обичащи семейството. Така че разни щуротии от типа - дръжте се така... и ще сте най-...ми се струват смешни. Нека всяка да си бъде това което е. И да си пожелае да срещне човека, който е за нея :) Баба ми, казваше - господ скъсва по три чифта железни цървули докато събере подходяща двойка :) Така че - бъдете си ИСТИНСКИ.

 • докладвай

  Зная, че с изказването си сигурно ще си създам един кокошарник врагове, но много се подразних от суперлативите и прехласването на някои по тази книга. Според мен, на книгата не й е мястото в раздел "приложна психология", а е по-скоро за "чиклит". А чиклитът е един особен вид боза, който е предназначен за празноглави и самовлюбени женКи, които смятат че морето им е до коленете. Вярвам, че светът на истинските мъже е прекрасен и вдъхновяващ, ако им засвидетелстваме поне малко уважение и нежност. Лицемерието, нарцисизмът и арогантността привличат само представители на животинския свят (и от двата пола).

 • докладвай

  "... формулата за щастливата връзка е да се отнасяш със себе си така, както искаш мъжете да се отнасят с теб." Моля, някой да разграничи тази фраза от зависимостта на индивида от чуждото мнение. Защо един индивид ще трябва да се "програмира" спрямо изискванията на друг - разбира се, въпроса е двупосочен.
  Успех на практикуващите съветите от тази книга!

 • докладвай

  ааа такаа стана тя каквато стана;)))) в книгата ни съветват да не готвим ;О..... мъжете уважавали жени, който имат хоби или занимания ,който изпълват цялото им същество, а какво да правят онези които обожават да готвят и да създават радост както на себе си така и на околните, да зарежат всичко и да хукнат с цялото семейство да се ТЪПЧАТ С БОКЛУЦИ от McDonald's или да набиват хамбургери и понички както правят затлъстелите анериканци. Голям пример за всички жени няма що;) ако така се лови български мъж много са сбъркали.....толкова сме различни в това отношение че няма на къде повече ,никога не сме имали нещо общо с американците и няма и да имаме! В моят житейски опит до сега не съм срещала изхвърлени съпруги от дома за това че готвят или се грижат за семейството си ,виж в обратният вариант имам доста примери;))) книгата като цяло е много вярна,.....и все пак можеш да бъдеш интересна, забавна и загадачна и без да спираш да готвиш това не пречи да бъдеш "кучка" ;)

 • докладвай

  За тия глупости че всяка жена трябва да я прочете:
  Дръжте се като кучки милички и си останете тъпички и ще видим.

  Като цяло тия книги дето са за жени:едва ли не излиза че най-големите проблеми са ако не можеш да си хванеш гадже или нямаш пари за чантичката от мола.
  И ква е тая каишка на корицата?Мъжете да не са ви кучета?

  И тези неща ги казва МОМИЧЕ,не момче,засрамете се

 • докладвай

  Интересно и любопитно ще ми бъде развитието на личноста и поведението на една такава "кучка" във вече семейна среда с деца :))) с какво ново би ни изненадала.....и доколко поведението й ще бъде успешно приложимо в едно българско семейство. Дали далгите години на съвмесно съжителство с един мъж и хилядите отговорности няма да пречупят духа й. Ето й едно истинско предизвикатерлство...Това как да завъртим главата на един мъж в началото на връзката го разбрахме ,сега ми е интересно как ще го задържим в 40 годишен брак примерно...тук нещата вече стават доста по-сложни. Интересно ми е също авторката която проповядва щастие на всички жени ....дали всъщност е женена и от колко време, има ли деца...,защото всички знаем колко успешни са браковете "навън". Връзките траят докато има тръпка.....а после?

 • докладвай

  Здравейте на всички. Прочетох и двете книги. Моето лично мнение е че до голяма степен съм съгласна с написаното да кажем 80% от него, но имаше и съвети който чесно казано бяха смешни и нелепи. Ако се впусна в обяснения ще ми отнеме доста време. Не съм доволна и от това че авторката се е хванала за една истина и я раздипля и разтяга локуми в продължение на 2 книги ,стигаше ми да прочета 2 реда от парвата книга и все едно сам ги прочела и двете, нищо ново не научих освен добре познатото старо,поне го затвърдих ;))) ,не ми хареса и това че примерите които даваше бяха доста нагласени и скалъпени само и само за да обеди жените ,че ако действат така и така ще получат годежен прастен в наи-скоро време....ако нещата бяха толкова черно бели можеше и да ме обеди,но за щастие света е шарен има от всичко и това го прави умикален. Определено някой от съветите нямат резултат в моето семейство,но нека пак кажа че съм съгласна с повечето стратегии и съвети не искам да прозвуча съвсем криничко. Истината е че сме много далече от американската култура,ценности ,възпитание и преоритети между двете култури зее цяла бездна,тук семейството и традициите все още се ценят за нас като българи храната е много важна тя сплотява семейството и е една от масивните основи които го крепят,навън не е съвсем така хората наистина не обращат внимание на това което слагат в устата важното е да е топло както казва авторката на едно място в книгата си.Не се отдава такова значение ,което за жалост е много тъжно и което колкото и странно да звучи разединява семейството.Храна е много важна а те се подиграват с това ,за българина тя е култ .....подиграват се и с секса на някои места ......където авторката съветва жените да имат достойнство и да не се преобличат и стягат в разни корсети да се маскират и дегизират,защото с това автоматично си спечелват място в черното тевтерче на мъжете. Това вече са пълни глупости има къде жената да се държи ДОСТОЙНО ;))) но това място определено не е в леглото с любимия ми мъж. На места доста феминистко звучене имаха книгите.......

 • докладвай

  Книгата е стахотна ,уникална и вярна :)

 • докладвай

  не четох дискусията между Ваньо Пелев и no name но от написаното още в началото от Ваньо разбирам само че щом така мисли за жените или е гей или зоофил и в двата случая не е добре мой човек!Не ти завиждам!

 • докладвай

  Тази книга промени живота ми... съвсем сериозно

 • докладвай

  Прочела съм книгата до половината, но на мен наистина ми помага.. вече :) Много е полезна, според мен.
  Кара ме да се чувствам страхотно в кожата си, което ме прави щастлива. Дребните психологични трикчета са страхотни.

 • докладвай

  След про4етените дотук изказвания мога да кажа само едно....който иска да я 4ете и който иска не,но за мен книгата е страхотна и всяка жена,която уважава себе си трябва да я про4ете и да я има в библиотеката си.....това е!!!

 • докладвай

  :) Интересна дискусия... наистина.
  Но все пак - за книгата. Аз я прочетох и единственото нещо, което страшно много ми хареса в нея бяха трите "готварски" рецепти в началото, или по-точно начина, по който са описани. Адски развеселяващо :))) Стилът на книгата е типична американска self-help литература, а на мен лично този стил не ми допада особено. Вярно е обаче, че човек - без значение жена или мъж, трябва да уважава себе си и да цени достойнството си.

 • докладвай

  Ами сигурно има, просто аз все още не съм попаднала на такава книга и затова го казвам :) Може би не съм чела достатъчно ;)

 • докладвай

  "Как пък една книга ще промени цялостно същността ти, начина ти на живот и мислене?! Глупости!"

  Нике, не знам дали точно тази книга е способна на това, защото не съм я чел. Но има литература, дори само разказ или стих, които са способни да го направят ;)

 • докладвай

  Виждам,че тук се е заформил някакъв чат м/у Ваньо Пенев и No name.

 • докладвай

  хахх толкова глупости на едно място .. кажете просто има ли истина в книгата, или не, а не да говорите някакви простотий кой бил по-умен пфф истината е че и сред двата пола има интелигентни хора и изцепки

 • докладвай

  Страхотна книга!Абсолютната женска Библия!

 • докладвай

  Случаино някои от вас, сладури да е гледал филма " Секса и града"- игралния филм не серяля....?

 • докладвай

  Ех,Ваньо,Ех,Пелев :)Виждам,че не страдаш от липса на свободно време.Кажи ми човече,как успя да сътвориш толкова глупости? :) Хвърлил си много труд на вятъра,тъй като нямам намерение да ги чета.Имаш енергия,но защо не я използваш за нещо по-градивно,не знам :)Признавам също така,забавен си.Но нямам време да ти чета глупостите.Виждам,че много насериозно приемащ,нещата,някакъв си форум,някаква си книга... Хубаво е човек да подхожда със страст към това което върши,но за такива глупости,според мен не си струва да се хабиш :) Усещам,че обичаш да ти дават думата,изписал си толкова много,а нищо смислено.Принципно съм много търпелив човек,но ти с твоите глупости,уби търпението ми.Беше ми интересен,исках да видя как изглеждат нещата от твоята гледна точка,но твърдоглавието ти ме отказа :)
  Все пак това е място за споделяне на мнения отностно книгата,а не за личностни изяви.Нека не го забравяме.Но,тъй като ги заслужи ти давам твоите 5 минутки слава. Три пъти ура за Ваньо Пелев :)
  Остроумен и забавен е,не може да се отрече или...поне така изглежда на пръв поглед.
  В едно съм се убедила,спора с радиоточката,винаги печели радиоточката :)
  Всичко най-хубаво ти желая.Отеглям се :)

 • докладвай

  No name,
  Истински се забавлявам, belive me! :-)))Обикновенно след три в офиса няма толкова клиенти, та може да постна нещо на бързо.
  Та на въпроса:
  1. С jordan river не се познавам. Надявам се - не мислиш , че в БГ има само един разсъдлив мъж? :-))) Имам предвид - само аз!
  2. Не притежавам дори капка негативна енергия. Напротив! Но, нейсе... Тук става въпрос за друго - нивото на разсъждение на средностатистическата жена в БГ. Помисли си,прочети внимателно постингите на нежните половинки във форума и ще изквичиш от изумление. Те или не могат да се изразяват, или са безкрайно тъпи. Ако не го разбираш, проблема си е в теб!
  3. За да не даваш пари - криза е все пак, ето ти част от "бисерите" на авторката - this real over the ocean bitch!:-)))) Чети и мисли:
  • Жените, заради които мъжете прескачат огради, не винаги са изключителни. Най-често това са жени, на които не им пука особено.
  • Най-значимата разлика между кучката и доброто момиче е страхът. Кучката демонстрира, че не се страхува да живее и без мъжа до нея.
  • Той трябва да знае, че вие искате да бъдете с него, а не че имате нужда да бъдете с него. Само тогава ще ви възприема като равностоен партньор.
  • Преди секс мъжът не мисли трезво, а жената мисли по-трезво. След секс нещата се обръщат. Мъжът започва да мисли трезво, а жената си губи разсъдъка.
  • Когато жената се сравнява с друга жена, тя се унижава.
  • В мига, в който жената започне да полага свръх усилия, за да се впише в критериите на мъжа, тя понижава собствените си стандарти за връзката.
  • Ако установите, че влагате прекалено много, връзката най-вероятно не е добра за вас. Щастливата връзка протича без усилие.
  • Без значение е колко привлекателна е жената, защото красотата сама по себе си няма да спечели уважението на мъжа. Външният вид може да го привлече, но вашата независимост ще го задържи.
  • Промените ли установените практики, вашето отсъствие понякога ще го накара да ви търси. Мъжете не реагират на думи. Те реагират на липса на думи.
  • Мъжът си мисли, че е спечелил – т.е. завладял – една жена, когато тя започне да „яде от шепата му“. В този момент той започва да се отегчава.
  • Най-привлекателното качество у една жена е достойнството й.

 • докладвай

  Ваньо Пелев,откъде толкова негативизъм в теб?Усещам,че си женомразец.Изказваш се с надсмешка.От това,което си написал човек остава с впечатление,че си остроумен,но как така не разбра,че истината е субективно понятие?Много неправилно е,човек да опитва да налага мнението си,а от написаното от теб лъха много негативизъм.Сигурно са ти се случили ужасни неща,за да говориш така.Намери друг по-достоен начин,от това да обиждаш,за да изхвърлиш негативната си енергия.Има толкова много :)
  По въпроса с книгата,нямам мнение.Но смятам да я прочета,като първо впечатление само искам да кажа,че не ми харесва това,че авторката слага всички мъже под общ знаменател.

 • докладвай

  Любезна Петрова, бедна ми Евгения :)
  Цитирам те:"...Ако не се справиш с нелеката задача да осъзнаеш , че нежния пол е по-силния , просто направи , като повечето мъже - стани пе....ст!..."
  Искрено ме разсмиваш, признавам си. :)След като повечето мъже са пе....сти, как по дяволите, вие кучките ще си постигате целите!? Всеизвестно е нали, че тази категория жени постига всичко с мозъчната гънка под кръста. Е,и? Ако няма кой да пожелае тази гънка, кво става?
  Толкова си далеч от нещата в живота, че явно на теб (и на такива като теб - объркани от неосъществени желания и незадоволени страсти женици!)помагат единнствено такива книжлета, та да не луднат окончателно.:)
  Що ли се пениш толкова!? Май препрочитането на книжката не те е направило на часа умна, привлекателна,успешна, властна и постигаща целите си на всяка цена жена, а? :)
  Не губи кураж, идва и друг тираж - други подобни книжки.
  Истинските кучки не четат такива книжки, дори не четат изобщо книжки. Те просто си уреждат живота.:)

 • докладвай

  Ваньо , миличък , незнам коя кучка ти е завъртяла главата , и после те е пуснала да пасеш , но с този хомосексуален речник ще си останеш девствен цял живот ! Нито една дама (била тя кучка , патка , крава и т.н.) не би обърнала внимание на човечец , като теб , пълен с комплекси , породени от мнооого , мнооого отблъсквания от нежния пол . Насочи тази отрицателна енергия към усъвършенстване на самия себе си , и може би някоя патка би ти обърнала внимание. Ако не се справиш с нелеката задача да осъзнаеш , че нежния пол е по-силния , просто направи , като повечето мъже - стани пе....ст ! Успех !

 • докладвай

  забравих да добавя. Иди кажи на майка си "Здрасти Кучко!!", и я утеши после, че си искал да кажеш - красива, желана, умна, самостоятелна и с характер мадама.

 • докладвай


  Някои мъже наистина си падат по кучки.Но освен кучки по мои наблюдения, има жени- крави, кози, овце и прочие рогат добитък.. има жени представители на пернати като патки, гъски, фитки, мисирки, кокошки.. има жени мечки стръвници, слоници, жирафи, газели и хипопотами... ехее..
  А какво да кажем за света на рептилиите??
  Нима той не е необятно женско царство???
  И защо пък точно Кучки ще обичат мъжете??
  В общи линии почти всички жени имат акъл за повече от два крака. Така, че...

 • докладвай

  забравих да добавя, че все пак някои имат право относно това че тя е написана за американците, техния манталитет е много различен от нашия, и за да се стигне до някакви заключения все пак трябва да се направи проучване за нас - българите като общност и тогава да се дават препоръки и заключения, за всички, защото не може една книга да бъде мерило за всички мъже и съответно и жени, макар аз самата да спадам към тях.

 • докладвай

  Здравей Ваня, най после след всички коменмтари да прочета нещо смислено и вярно, с две ръце те подкрепям в мнението и колкото повее четях мненията толкова повече започвах да мисля какво ще напиша и когато стигнах до теб разбрах че не само аз мисля така.
  Отдавна съм казала на мъжете с които излизам да не очакват да бъда домакиня която ще седи у дома и ще го чакам , и така всеки се отказваше, дълги години гледах как майка ми се мъчи с баща ми, така че имах нагледен пример какво не искам от един мъж, сега съм омъжена но сме равни, готвея когато искам , ако не му харесва да си готви сам , и ред други неща, равни и това си е.

 • докладвай

  Подкрепям Darina напълно. Проблемът е там, че нашите прекрасни български мъже, за голямо съжаление не желаят да повярват, че вече живеем в 21-ви век... Тяхното отношение и манталитет от 19-20 век насам изобщо не се е променило, все оше живеят с представата, че една жена трябва да си стои в къщи, да готви, пере, чисти, мъжът да си ляга с нея когато поиска... и общо взето да му е като домашен любимец, да се съгласява и примирява с всичко, да бъде добричка, а пък той в същото време да прави каквото си пожелае, да ходи където си пожелае, да спи с която си пожелае и т.н, но в същото време когато се прибере в къщи да знае че тя е там и ще го чака, защото в тяхното мислене, жените могат да бъдат тъпкани и са длъжни да търпят всичко в името на една връзка......
  Обаче мили мъже, ние за разлика от вас не живеем с представите си за отношенията от 19-век, затова не е зле да ни понастигнете в мисловно отношение... защото добричките момичета мисля че са на свършване....
  На всички ни е ясно че това не ви харесва особено... но просто жените станаха жени, достойни за уважение, и е време да приемете факта, че има много силни, уважаващи себе си жени, който няма да допуснат до себе си някой, който не знае какво иска, и не знае как да оцени това което има до себе си...
  На жените мога да кажа, уважавайте и вярвайте в себе си, и сами сте достатъчно силни, за да се справите...

 • докладвай

  като виден мъж мога да кажа (след прочетеното описание), че авторът е толкова прав........ за жалост.... ко да се прави, признавам си!

 • докладвай

  Страхотна е. Най-важното за една жена е достойнството. Задължително трябва да се прочете. Невероятна книга.

 • докладвай

  Смятам, че човек, който не е прочел дадена книга няма изобщо никакво право да я нарича "тъпа книга" или "пълни глупости". Така правят само повърхностните хора. За да дадеш оценка на нещо трябва все пак да знаеш на какво даваш оценка, иначе само си чешеш езика.

 • докладвай

  Ох, Боже! Истинските жени нямат нужда от такиюа тъпи книги, за да разберат какви са мъжете!

 • докладвай

  Та аз дори несъм я чела , но смятам че е яка дори и съветите да са само за американци.Все пак от това , което прочетох горе смятам , че книгата е яка!

 • докладвай

  Асенчо, ако прочетеш книгата ще разбереш, че определено не е писана само за американци!!! Аз следвах някои от съветите в книгата и наистина се ошашавих..... защото се оказа, че РАБОТЯТ!!! ;)

 • докладвай

  Пълни глупости. Разберете нещо мили дами - този тип книги са писани от американци за американци. Там обществото е много различно от нашето. И мъжете, и жените и отношенията между тях. Така че дори и написаното да е вярно за там, за тук не става. Ако следвате тези съвети, ще бъдете много ошашавени от резултатите...

 • докладвай

  Книгата наистина е невероятна!!! Толкова истина има в нея! :)

 • докладвай

  Страхотна книга, момичета!! Уникална! Всяка жена трябва да я прочете!

Кирилица:
Попълнете текста от картинката

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

 1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
 2. Написани само с главни букви
 3. Написани на латиница
 4. Съдържащи препратки към други сайтове.

За всякакви други въпроси или коментари моля изпращайте на service@helikon.bg