Какво се случва с душата след смъртта

Автор: Шри Свами Шивананда
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Формат: ePUB ePUB

Коментари: 0

Издател Фондация Буквите
Език български
Формат ePUB
ISBN 9786191543717
Баркод 9786191543717
Категории Романи и повести. Български, Българска проза, Съвременна българска литература, Българска художествена литература, Художествена литература, Е-книги

В днешния век на краен материализъм, икономически кризи, насилие, тероризъм, религиозен фанатизъм, войни и несигурност обикновеният човек е затънал в блатото на отчаяние, страх, безнадеждност и безсмислие на живота.

Сектите никнат като гъби, религиозният екстремизъм завладява света, световните религии кръстосват шпаги. Всичко това обърква умовете на обикновените хора – атеисти и вярващи, като тласка едните към озлобление и бунтарство, а другите към безсмислена смърт или овчо послушание за удобство на религиозните водачи и светските политиканти.

Книгата на Шри Свами Шивананда „Какво се случва с душата след смъртта“ дава светъл лъч на надежда за смисъла на човешкия живот, смисъла на раждането и смъртта и че „смъртта не е край на живота“. Тя развива и обяснява научно и философски произхода на видимата вселена, съзнанието въобще, неговата неунищожимост, като в частност и човешкото съзнание. В нея читателят ще се запознае с различните философски системи, религиозни течения, вярвания и традиции в света в древността и днес. В притурката ще прочете за много научно и емпирично доказани и документирани случаи на спонтанно припомняне на епизоди от предишен живот на деца и по-възрастни, реално съществуващи личности, а също и за състоянието след смъртта и преди раждането. В крайна сметка при задълбочено и многократно прочитане на тази книга заблудените и объркани вярващи, както и обезверените атеисти, ще прозрат истината за собственото си безсмъртие в цялата нейна красота и величие.

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]