Разделно хранене за всеки: Основни принципи. Рецепти

Автор: Катрин Марсдън

0 мнения

Издател Скорпио
Брой страници 128
Година на издаване 2010
Корици меки
Език български
Тегло 152 грама
Размери 0x0
ISBN 9547923579
Баркод 9547923579
Категории Лечебно хранене. Гладуване, Медицина за всеки, Книги

Хартиено издание

Наличност: ДА
Доставка: 3 дни

Цена: 8.70 лв.

Не е нужно да изпитвате лишения, за да намалите телесното си тегло и да увеличите своята жизнена енергия. Не е нужно да се подлагате на трудни и продължителни хранителни режими. Забравете за ограничаващите диети. Вие можете да ядете всичко с Програмата на разделно хранене. Запознайте се с правилното комбиниране на храните и се насладете на разнообразните и здравословни рецепти, включени в тази книга.
Ще извлечете максимална полза за своето здраве, ако изберете от супите, предястията, основните ястия, десертите и междинните закуски, включени в тази книги.
Изданието включва над 120 бързи и вкусни рецепти, същност на разделното хранене и всичко, което ви интересува за правилното съчетаване на храните.

Ключови думи: Пролетен режим, Здравословно отслабване

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на service@helikon.bg