Убеждаване и въздействие. Търговски и бизнес език и поведение

Автор: Ричард Бандлър; Джон Ла Вал
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 1

Издател НЛП България
Брой страници 240
Година на издаване 2011
Корици меки
Език български
Тегло 305 грама
Размери 13x21
ISBN 9789548753029
Баркод 9789548753029
Категории Технология и психология на бизнеса, Икономика, Книги

От много години насам практикуващите най-важната професия на света, Търговците, са игнорирани от образователните институции.
Като комбинира Разработване на Човешкия Потенциал™, последните открития на Ричард Бандлър в сферата на човешкото развитие, моделите за успех, които той от години преподава чрез курсовете по Невро-Лингвистично Програмиране™ (НЛП) и практическия опит на Джон Ла Вал, „Убеждаване и Въздействие" ви дава един нов поглед върху процеса на продажби. Геният на Бандлър и дълбокото му познание за механизмите на човешкото мислене, комуникация и поведение са безспорен факт. Бизнес успехите на Ла Вал, от друга страна, се базират на дарбата му да представя привидно сложни проблеми по най-прост начин.
Тази книга, съдържаща опита и откритията на редица от най-успешните бизнесмени, е написана на език, подходящ и за начинаещи.
Тя описва целия търговски процес от начало до край. Използвайки факторите в комуникацията между хората, присъстващи във всяка възможна ситуация, можете да се научите как да ги прилагате, за да настроите търговския си подход в крачка, по най-добрия за конкретната ситуация начин. Съществуват толкова много идеи за това как да продавате, но никоя от тях не е насочена към простите, основни и мощни техники, които можете да научите от тази книга.
Тези с опит в Нерво-Лингвистичното Програмиране™ ще научат как да превърнат познанията си за репрезентационни системи, металрограми, Метамодел™ и структурата на езика, вербален и невербален, в директен успех. Прохождащите в тази наука ще разберат как да прилагат комуникацията в своя полза.
Прочетете тази книга, използвайте информацията в нея и ще увеличите значително приходите си. Тя е лесна, разбираема и без конкуренция в сферата на бизнеса и продажбите.

Ключови думи: Вдъхновение за пролет

от Димитър Рангелов / дата: 25 ное 2022

Знам, че ще изтриете внението ми защото е отрицателно, но ще го оставя. Превода е отвратителен. Не е търсена поне логиката а все едно е превеждано с гугъл транслейт.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]