2012: Измененията на Земята и бъдещето на човечеството (Послания от Основателите)

Автор: Сал Ракели
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 0

Издател Възнесение
Брой страници 360
Година на издаване 2012
Корици меки
Език български
Тегло 487 грама
Размери 14x21
ISBN 9789549291612
Баркод 9789549291612
Категории Езотерика. Духовни учения, Книги

Живеем в най-значимото време от цялата човешка история. За първи път милиони от нас ще имат възможността да еволюират отвъд ограниченията на материалната форма, преминавайки в свят на неописуема красота и величие. Прагът към следващото стъпало в човешката еволюция е точно пред нас.
Какво точно се случва на планетата земя? Каква е истината зад различните пророчества и предсказания? За първи път сега имаме цялостно разяснение, внимателно подготвено и получено чрез телепатичния канал Сал Ракели от необятен колективен висш разум, наречен Основателите. Тази книга отговаря на въпросите кой, какво, къде, кога и защо, свързани с измененията на Земята, и как човечеството ще премине през тях. Книгата съдържа информация за промените в биологията, психологията, технологиите, метафизиката, религията, духовността и дори икономиката и политиката.
Основателите са вашите водачи в това удивително пътешествие на душата по пътя на нейната еволюция, възнесение и освобождаване от ограниченията. Те ни учат, че сме необятни същества от безкрайна любов и неограничени възможности, създадени по образ и подобие на нашия Създател. Добре дошли в новия свят!
Сал Ракели е учител, лечител, ясновидец и мистик с над 35 годишен опит в областта на човешкия потенциал. Той е създал свой собствен метод за медитация, наречен "Алфа-Тета програмирне", който има за цел да препрограмира подсъзнателния ум и да отключи вътрешния творчески потенциал.
По целия свят Сал Ракели води множество практически курсове и семинари по темите за духовното изцеление и възнесението. Неговото "изцеление на времевата линия" е уникален вид терапия, чрез която душите могат да излекуват травми от ранното детство или минали животи. Сал също е осъществен пианист и има няколко записи на собствена медитативна музика.

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]

В своята книга Сал Ракели представя кратка история на Земята и нейните изменения във времето. С помощта на своите духове-водачи той очертава историята на нашата планета в по-голям мащаб.
Какво е бъдещето на Земята и човечеството, когато през 2012г. завърши т. нар. Прецесионен цикъл, в който електромагнитното поле на планетата се изменя и създава големи промени? Научете от Сал Ракели.

Елица Атанасова, Хеликон Шумен

Сал Ракели е учител, лечител, съветник, терапевт, музикант и визионер, с почти 40-годишен опит в движението за човешкия потенциал. Той е автор на книгите "Интегриране на душата", "Земята се пробужда. Пророчества 2012-2030 г.", "Измененията на Земята и бъдещето на човечеството" и "Живот на предела". Сал провежда семинари, курсове и лични консултации по целия свят. Той е и основател на техниката "Изцеление на времевата линия" - мощна терапия, чиято цел е да изцели "шестте нисши тела".