Прозорец към себе си. Сборник статии

Автор: Павлик Петров
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 1

Издател Данграфик-Варна
Брой страници 150
Година на издаване 2012
Корици меки
Език български
Тегло 203 грама
Размери 14x21
ISBN 9789549418606
Баркод 9789549418606
Категории Езотерика. Духовни учения, Книги

Павлик Петров е роден през 1956 г. и все още обитава материалната си проекция в земния свят. През 1997 г. емигрира в САЩ. Около 10 години е ангажиран в сферата на висшите технологии. Работи като инженер. През 2010 г. се оттегля от активен живот в дома си във Флорида, а през 2011 г. се включва в световното движение Цайтгайст.
Пребиваващ и практикуващ без прекъсване в сферата на Източната философия и бойните изкуства през последните 40 години. Преминал последователно и осмислил философските идеи на материализма, дуализма, обективния и субективния идеализъм. Възприемащ себе си като осъзната част от Колективното съзнание /Аз-ът, Бог/.
Публикуваните в сборника "ядра" на статии са писани в периода септември 2011 - май 2012 г. Те отразяват факти, анализи, хипотези и различни направления, както от социалния живот на обществото, така и хипотези, свързани със същността на видимото и невидимото, пречупени през философията на материалистическото и идеалистическото схващане. Третират се въпроси, свързани с вярата на човека във висша сила - Бог, Колективно съзнание, Азът...

от Paul / дата: 05 фев 2013

За всеки, който се вълнува накъде върви обществото, има ли бъдеще това общество и какво е мястото на всеки един от нас в него, книгата ще бъде интересно четиво, предоставящо много факти и възможности за множество индивидуални избори, които всеки един може да направи в зависимост от личното си ниво на разбиране и подготовка.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]