14 дни детокс

Автор: Надя Петрова

Коментари: 5

Издател Вдъхновения
Брой страници 190
Година на издаване 2018
Корици меки
Език български
Тегло 269 грама
Размери 14x20
ISBN 9786197342215
Баркод 9786197342215
Категории Здраве. Пол. Възраст, Медицина за всеки, Книги

Надя Петрова е холистичен нутриционист - сптециалист по здравословно хранене с цялостен подход към здравето на човек. Завършила е Канадското училище за натурално хранене, член е на Канадската асоциация на специалистите по натурално хранене и автор на книгата, издадена на английски език "Сурова храна за всеки ден".
"Моята философия за живота е, че ние контролираме съдбата си и можем да я променим. Така, както можем да променим начина по който се храним, чувстваме, живеем. Ние решаваме кое е най-доброто за нас. Всяка минута ние правим избор... да бъдем здрави или да се храним неразумно, да се ядосваме за дреболии или да намерим начин да се успокоим, да спортуваме или да седим пред телевизора, да сме балансирани или не. Просто е. И зависи от теб." /Надя Петрова/

Ключови думи: Здравословно хранене, Нова лятна линия, Световен ден на красотата, Да се подготвим за пролетта, Намери време за четене, В добра форма, Женски тайни

от ? / дата: 05 сеп 2014

Взех от лабораторията лакмус, за да проверя каква е реакцията на ябълковия оцет, който ползвам у дома. Дори се притесних от изявлението в книгата,че е алкален, т.е. канцерогенен. За щастие лакмусът ме успокои, защото доказа киселия характер на ябълковия оцет.Надя, сори.

от Мирела / дата: 05 сеп 2014

Подходът на Надя е балансиран, достъпен и изпълним. Харесва ми методиката й на работа, а книгата е страхотно допълнение към изготвената ми програма. :) Благодаря!

от Теодора Иванова / дата: 09 юли 2014

Надя, не обръщайте внимание на подобни коментари - нали знаете, че България е пълна с хора, които са много компетентни по всички теми и хванати в капана на собственото си его, все критикуват и се изказват неподготвени. Аз още не съм си купила книгата, но разгледах сайта Ви внимателно и Ви поздравявам за хубавата идея. Още тази вечер ще мина през книжарничката да я взема. Успех от мен! :)

от Надя Петрова / дата: 06 ное 2013

Може би визирате друга книга, защото в тази изрично си е упоменато, че ябълковият оцет е единственият алкален, а балсамикото е киселинно :))) Добре би било да се чете внимателно и да се уважават годините обучение и труд на хората преди да се пише...

от Книгата / дата: 27 окт 2013

не е много лоша, има няколко рецепти, макар че страда от доста модерна болест. освен това как можеш да напишеш, че обикновенният оцет спадал към киселинните храни, а балсамовият - видиш ли - към алкалните. личи, че не е писана от специалист, все едно си в някое женско шоу.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на service@helikon.bg