Храненето като лечение

Автор: Шиам Сингха

Коментари: 0

Издател Изток-Запад
Преводач Надя Баева
Брой страници 308
Година на издаване 2014
Корици меки
Език български
Тегло 392 грама
Размери 14x21.5
ISBN 9786191524549
Баркод 9786191524549
Категории Лечебно хранене. Гладуване, Медицина за всеки, Книги

Хартиено издание

Наличност: ДА
Доставка: 3 дни

Цена: 15.00 лв.

Ако Квинтилиан е казал: „Живея не за да ям, а ям, за да живея“, енциклопедистът в областта на здравето от природата Сингха казва: „Ям така, че да съм здрав!“



„Храненето като лечение“ е за всеки, който разбира първостепенното влияние на храната върху здравето ни.

Ще откриете как да:

• се храните така, че да няма риск за вашето здраве;

• откриете благотворното влияние на медитацията и аюрведа;

• изпробвате 32 разнообразни диети.



Освен това ще се запознаете с различни:

• често срещани болести и неразположения и лечението им;

• храни и лечебното им въздействие.

Шиам Сингха е изучавал остеопатия в Лондон, преди да получи квалификация като лекар по акупунктура в Хонконг и Тайван. При завръщането си в Лондон поставя началото на Британската школа по акупунктура. Живял и учил сред монасите в пустинята Гоби, където развива основните си идеи за лечебното хранене.

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на service@helikon.bg