500 вида хляб и печива, които непременно трябва да опитате

Автор: Керъл Бекерман
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 0

Издател Книгомания
Преводач Христо Димитров
Брой страници 288
Година на издаване 2016
Корици твърди
Език български
Тегло 567 грама
Размери 16x15
ISBN 9786191950911
Баркод 9786191950911
Категории Кухня. Хранене и готвене, Хоби и свободно време, Книги

500 рецепти за различно време на деня, за различни ситуации и случаи – закуски, леки обеди, вечери, лакомства за парти и още какво ли не.

Има ли по-апетитно и по-стоплящо душата от аромата на прясно изпечен хляб? Малко неща в приготвянето на храна съперничат на удовлетворението да замесите тесто, да го видите как се надига и да изчакате да се изпече, докато кухнята ви се изпълва със страхотното ухание на съвършения хляб.

Тази нова колекция от рецепти за най-различни видове хляб е събрала мъдростта на десетилетия опит. В увода ще намерите съвети как да печете без стрес и напрежение, как да ползвате маята, как да месите, как да подберете точното брашно и какво да направите, ако нещата се объркат.

500 рецепти за всевъзможни видове хляб и печива – солени и сладки, традиционни и екзотични, за закуска и към основното ястие, събрал в себе си векове от изкуството на приготвянето му.

Тук са включени рецепти за арабски питки и за хляб без мая, без глутен и без млечни продукти.

Рецептите включват:

- Хляб с квас

- Франзели с лук

- Хляб с орехи и розмарин

- Средиземноморски хляб с домати

- Шоколадови бретцели

- Бриош с пиле и шунка

- Хляб за Рамазан

- Маймунски хляб с портокали

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]