Ястия със сирене от световната кухня

Автор: Надя Пери

Коментари: 0

Издател Хомо-Футурус
Брой страници 136
Година на издаване 2019
Корици меки
Език български
Тегло 178 грама
Размери 14x20
ISBN 9786192230463
Баркод 9786192230463
Категории Хоби и свободно време, Книги

Хартиено издание

Наличност: ДА
Доставка: 3 дни

Цена: 5.00 лв.

В България думата "сирене" обикновено се използва за бялото саламурено сирене, но всъщност има хиляди видове със свои специфични характеристики, получени в зависимост от вида мляко, технологията, мястото на производство.
Сиренето може да се сервира с вино на официални обеди и вечери, като вечер се сервира между главното меню и десерта или накрая.
С различнитие вина се сервира различно сирене. Съчетаването им е цяло изкуство.

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на service@helikon.bg