Разделно хранене. Пълна енциклопедия

Автор: Катрин Марсдън

Коментари: 0

Издател Скорпио
Преводач Красимира Матева
Брой страници 288
Година на издаване 2019
Корици меки
Език български
Тегло 620 грама
Размери 20x29
ISBN 9789547928732
Баркод 9789547928732
Категории Кухня. Хранене и готвене, Хоби и свободно време, Книги

Най-новите тенденции за правилно комбиниране на храните
Поддържане на нормално телесно тегло
Възстановяване на жизнеността
Разделното хранене е прекрасен начин да се наслаждаваме на храната и същевременно да подобрим общото си състояние и самочувствие, но на мен старите начини на разделяне на протеини и скорбяла винаги са ми се стрували прекалено сложни и ограничаващи.
Това е напълно различен и съвсем прост метод, несравнимо по-лесен за приложение и, вярвам, може да има наистина голяма полза за здравето.
Катрин Марсдън
Открийте как:
Да комбинирате храните, без да спазвате сложни диети или строг режим;
Да отслабнете и да постигнете добра физическа форма без да изчислявате калориите;
Да прочистите тялото си и да увеличите неговата жизненост;
Да се справите с подуването на корема и да балансирате нивото на кръвната захар;
Да преодолеете алергиите, задържането на течности и храносмилателните проблеми.
И още много други полезни съвети...
Допълнена с чудесни и бързи за приготвяне рецепти, хранителни програми и таблици, това е единствената книга за разделно хранене, която ще ви даде най-важната и изчерпателна информация по въпроса.

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на service@helikon.bg