Епохата на инфлуенсър маркетинга

Автор: Нийл Шафър
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 1

Издател Алекссофт
Преводач Ирена Райчева
Брой страници 316
Година на издаване 2020
Корици меки
Език български
Тегло 411 грама
Размери 14x21
ISBN 9789546564023
Баркод 9789546564023
Категории Маркетинг, реклама и PR, Икономика, Книги

Ако днешните марки искат да успеят, те трябва да участват в разговора, а инфлуенсърите карат това да се случва. „Епохата на инфлуенсър маркетинга” е жизненоважен наръчник за професионалисти по маркетинг и собственици на бизнес, които желаят да създадат и прилагат високоефективен и възможен за поддържане план за инфлуенсър маркетинг.

Ние се намираме по средата на безпрецедентна цифрова трансформация и вписването в тази промяна е важно за всяка марка в днешния климат. Социалните мрежи са демократизиран авторитет и влияние и информацията се създава и консумира по начини, които еволюират непрестанно.

В „Епохата на инфлуенсър маркетинга” Нийл Шафър, международно признат експерт по цифров маркетинг и маркетинг в социалните мрежи, обяснява как тази промяна към цифровото играе значителна роля в онлайн маркетинга в „ерата на инфлуенсърите”. Нийл е на мисия да промени определенията и да обучи рекламодателите как да си сътрудничат с инфлуенсъри. Инфлуенсър маркетингът е за установяването на отношения, превръщането на феновете в инфлуенсъри и използването на това влияние, за да споделяте вашето послание по по-надежден и автентичен начин. Това е наръчник за всеки, който желае успешно да разпространява послание в епохата на социалните мрежи.

Шафър обучава предприемачи, маркетингови изпълнители и модерни агенции как да:

Откриват, подхождат и ангажират правилните инфлуенсъри за своята марка или продукт.
Определят какви ресурси да влагат в инфлуенсърските програми.
Управляват бизнес страната на инфлуенсър маркетинга, включително инструментите, които ще им помогнат да измерват възвращаемостта от своите инвестиции.
Развиват гласа в социалните мрежи на своята марка, за да станат самите те инфлуенсъри.

Тази книга е безспорен наръчник за адресиране на проблемите около прекъсването на маркетинговите тенденции, включително намаляващото гледане на телевизия, нарастването на аудиториите в социалните мрежи и увеличаването на потреблението на технологии за блокиране на реклами.

Ключови думи: Нови навици и умения, Отново на работа, Успех през 2023

от Карина / дата: 07 авг 2021

Книгата би могла да има интересно съдържание ако в превода не бяха допуснати толкова отличителни правописни и граматични грешки. Има моменти, в които е лишен от каквато и да е последователност.Фразеологизмите са заменени с прости думи без смисъл в цялото изречение. Не препоръчвам, защото идеята на автора е тотално ама тотално изгубена от този опит за превод. Апелирам като лидери в този бранш поне Вие да не разпространявате тази безмислица. Total waste of time and money

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]