Космосът на душата

Автор: Патриша Кори

Коментари: 1

Издател Аратрон
Брой страници 256
Година на издаване 2002
Корици меки
Език български
Тегло 207 грама
Размери 20x13
ISBN 9789546261663
Баркод 9789546261663
Категории Контактьорство, Езотерика. Духовни учения, Книги

Повечето духовни традиции са предсказали предстоящия еволюционен скок на човечеството и мнозина смятат, че установеният ред в обществото ще се противопостави на тази промяна. "Космосът на душата" ни отвежда зад сцената, като предлага дистанцирания възглед на онези, които виждат триизмерната Земя от разстояние и разказват как човечеството е било ограничавано от тайните планове на властващите. Преди всичко книгата е зов да разберем какво означава да бъдем наистина галактически същества - как да започнем да играем своята роля в мащабния космически план.
Разгледани са следните теми: заробването на човечеството от религиозните доктрини; ограничаването на свободата ни от властта; какво е истинско лечение на ума, тялото и духа; квантовата физика като ключ към висшите измерения; същността на висшите измерения, наше предопределено бъдеще; тайнствата на платото Гиза и артефактите на Марс; свещената геометрия като градивните блокове на Вселената; как ще живеем със светлинни тела; истинската същност на времето.
Това са учения от същества отвъд нашето измерение, предадени чрез контактьор, които ни предлагат познанията си за събитията с влияние върху съдбата ни и напътствията си, за да ни помогнат да посрещнем предстоящото предизвикателство и да ни отворят за истинския ни потенциал като съзнателни участници в многоизмерната Вселена.

от Галина / дата: 17 мар 2009

Това е книга, която трябва да се прочете, защото разширява кръгозора за заобикалящия ни видим и не толкова видим свят. Отваря ни очите за влиянието на технологиите върху здравето ни. За бъдещето на планетата ни, бъдеще, което зависи от това, как живеем всеки един ден, от всички нас. Всички сме отговорни за мислите, които излъчваме в ефира. Дава отговор на много въпроси, ако си ги задавате, разбира се.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на service@helikon.bg