Да живееш в сърцето

Автор: Друнвало Мелхизедек
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 0

Издател Аратрон
Брой страници 142
Година на издаване 2011
Корици меки
Език български
Тегло 201 грама
Размери 21x14
ISBN 9546282471
Баркод 9546282471
Категории Контактьорство, Езотерика. Духовни учения, Книги

"Преди много години ние, хората, сме общували и усещали по различен начин - без да използваме мозъка си, а по-скоро чрез свещеното пространство в сърцата си. Би било прекрасно да го открием отново в един свят, в който най-могъщата религия е науката и логическият разум! Ще попитате - нима не знам, че в нашата съвременна цивилизация чувствата и емоциите са на второ място? Да, известно ми е. Но моите учители ме помолиха да ви припомня кои сте всъщност. Вие сте нещо повече от обикновени човешки същества, защото в сърцата ви се таи едно свещено място, в което светът може буквално да се "пренареди" чрез съзнателно сътворчество. Ако ми позволите, ще ви разкажа онова, на което ме научиха."
Друнвало Мелхизедек

В тази книга Друнвало ни предоставя една специална техника за навлизане в свещеното пространство на сърцето и разглежда още по-задълбочено темата за огромните човешки възможности и за природата на самото Сътворение. Той споделя своите познания и ни учи как да постигнем онова древно състояние на съзнанието, с помощта на което да превърнем сънищата и бляновете на сърцето си в реалност - ако живеем със сърце, ще имаме прекрасен живот в изобилие и благоденствие и ще се издигнем до висшите светове. Последвайте Друнвало и се присъединете към огромната група от хора, които вече откриха за себе си радостта от живота в онова свещено място, където ние и Бог сме Едно.

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]

Мислите ни не винаги ни водят във вярната посока. Често те ни подвеждат от правия път.  В главите ни се раждат идеи,  които не са плод на нашата същност.


Това, което сме ние, то е в сърцето. Забравете всяка мисъл, отпуснете се и се отдайте на чуствата. Ще усетите топлина, светлина и лекота. Това е щастието.


Как да проникнете в сърцето си,  как да откриете този прекрасен свят и себе си?


Ключът към тайната е в ръцете ви: „Да живееш в сърцето”.

Светлана Димова, Хеликон Витоша