Регистрация Вход

Тайният орден Сет-Амон. Фаталната съдба на самопровъзгласилите се богове

 • 3.00 Рейтинг: общ рейтинг: 3.00 (8)
много слаба слаба добра много добра страхотна
Наличност: ДА Доставка: 3 дни

Анотация: Вие държите в ръцете си една необикновена книга. Тя е посвещение. Посвещение в тайната на управлението на историческия процес на Земята. Прочитайки я, вие по-ясно и по-дълбоко ще започнете да разбирате кълбото от исторически и политически събития ... прочети още

Хартиено издание

Цена:: 15.00 лв.

Анотация

Вие държите в ръцете си една необикновена книга. Тя е посвещение. Посвещение в тайната на управлението на историческия процес на Земята. Прочитайки я, вие по-ясно и по-дълбоко ще започнете да разбирате кълбото от исторически и политически събития, които се случват около нас. Вие ще станете по-силни от това, защото "който е предупреден, той е въоръжен". Ще се запознаете с онази скрита сила, която води от хиляди години война против човечеството.
Читателят ще види, че събитията в днешния свят са пряко продължение на войната срещу Хиперборея, на сблъсъка между Даария и Атлантида.
 • Мнения за книгата (28)
 • Издател: Распер
 • Година на издаване: 2017
 • Брой на страници: 280
 • Корици: меки
 • Език: български
 • Тегло: 372 грама
 • Размери: 14x21
 • ISBN: 9789543451159
 • Баркод: 9789543451159

изпрати мнениеМнения за книгата (28)

Подреди по:
 • докладвай

  До Мирослав Г. Г-не, категорино невярно твърдение; не сте информиран; илюминатите и масоните отдавна не са върхът на властта.Съветът ми е да се оразовате и четете!

 • докладвай

  Уважаеми Дами и Господа,
  Виждам, че доста от вас са обработени психологически от тази книга. Първо авторът напълно съзнателно борави, меко казано несериозно с историческите факти. Виждам, че се опитва да отклони вниманието на читателя не към основните владетели на света, а към някакви недоказани твърдения за "нехора"с променено ДНК. Според мен това са няколко еврейски семейства държащи в ръцете си трилиони, плюс присъединилите се към тях илюминати и масони. Създаденото Братство и военно-промишлените комплекси ръководят света. Това е най-общо. Останалото е просто предмет на интерпретация и заблуда.

 • докладвай

  В Русия текат процеси на реабилитация на Сталин; в разни анкети руснаците го определят като най-бележитата личност на 20 век. Дошло е времето реално и исторически достоверно да се характеризира тази личност. Четох едно мнение на Херберт Уелс за Сталин. Той се настроил да срещне един диктатор, тиранин, необразован и примитивен човек, но вместо това - видял една завършена личност, надарена, с широк мироглед, овладяна емоция и гениални идеи за развитието на света. В книгата засега съм прочел само част от разговорите на л. каганович със Сталин и съм впечатлен. Напълно е възможно центърът, който управлява света да се намира във Ватикана. Но може би пък Лондонското Сити му съперничи. С една дума, интересни факти и идеи има в тази книга.

 • докладвай

  В книгата има твърдение, че тайният орден сет-амон, който дърпа конците на човечеството, се намира във ватикана. Има и аргументи, които доказват това твърдение. Но аз прочетох едно интервю с Дейвид Айк, който първи заговори за рептилоидната раса, в което твърди, че на лондонското Сити се намира управляващия света орден. Много въпроси... В книгата "тайният орден..." има много интересни данни, върху които си струва търсещият истината читател да се замисли.

 • докладвай

  Това е една от книгите, които задължително трябва да прочете всеки, който се интересува от задкулисна власт. За мене беше изненада фактът, че Лев Бронщайн е бил член на ордена "Мицраим", за който чух за пръв път. Той обяснява много от поведението и убийството му. Прокрадва се и тезат,а, че Сталин е бил посветен от висши същности по времето на неговите заточения в зоните около Полярния кръг. Предлагам на распер да напише книга по тази тема - доколко е възможна или е фантастична. Надявам се постът ми да не остане без отговор.

 • докладвай

  Харесва ми как издателството си пише само коментари под книгата.

 • докладвай

  Книгата много ми хареса. Дори мога да кажа, че подобни книги на нашия книжен пазар се срещат рядко. Тя ми отвори очите относно много теми, които ме интересуват. Заинтригуваха ме разговорите между Лазар Каганович и Сталин. Въпросът към издателите е - дали са преведени на български език?

 • докладвай

  Вчера имах среща с една моя близка, която беше се възмутила от начина, по който е представен Сталин в книгата. Бях й я препоръчал преди един месец. Тя хвърляше огън и жупел срещу вожда на народите, вероятно беше забравила, че вече не сме през 90-те години, когато пропагандата срещу вожда слугуваше на новите господари на Русия. Дошло е времето управлението на Сталин да бъде преразгледано и в Русия вече се прави. Но нашите гумени глави продължават да бълват неверни факти за делото му. За такива като С.И. препоръчвам да прочетат разсекретени документи, свързани с управлението му, както и много нови книги, в частност - не съм сигурен дали е излязла на български език, разговорите между Сталин и Л. Каганович. Обективният читател винаги търси истината, а не робува на осмивания, хиперболи и пропагандни трели за историческите личности.

 • докладвай

  Уважаеми Г-да Лучков и Пейчев,
  Изненадан съм от Вашето пристрастрие към един УБИЕЦ ОТ СВЕТОВЕН МАЩАБ и не само това - мъчите се да го оправдаете, което ми дава повод да мисля, че оправдавате всички насилия, убийства, гонения от комунягите на инакомислещите в бившия СССР, а и навсякъде по Европа. Да ми пишете, че "нещастния беден вожд" имал само една дреха на гърба си, хайде де!!!. Това го говорете на внуците си и на малоумните!!!. Че къде е дъщерята на" бащицата на народите" сега и как живее" милата" Светлана Алилуева в САЩ, като работи ли а?. Абе червени другари вие как мислите, че някои пасат трева ли?. Явно мислите, че такива като мен и понятие си нямаме кой е кръволокът Сталин и какво е причинил на човечеството!!!!. Хитлер е пионерче в сравнение с него. А сега вземете и прочетете повече и се ограмотете.

 • докладвай

  Действително в последните години като че ли се прави опит да бъде реабилитиран Сталин, но според мен това е грешка. Независимо от приноса му за спечелването на Втората световна вайна, той си остава един от най-големите главорези на 20 век. Не може с лека ръка да се пренебрегне факта, че заради ниговата политика в началото на 30те години на 20 век в Украйна умират близо 8 милиона души от глад, близо по 25000 дневно, нито да се забрави ужасяващата чистка в армията, която на практика я лишава от компетентно ръководство. Четете спомените на известни българи, които по политически причини емигрират в СССР през 30те години - там ще откриете, какСталин лично разпорежда на Георги Димитров да изготви списъци за изпращането им в лагери. А за тези, които наистина се интересуват оп личността на Сталин бих препоръчала книгите на Волкогонов, Саймън Монтефиоре и разбира се на Едуард Радзински. Все пак истината трябва да се знае, най-малкото заради паметта на милионите загинали от сталинските репресии.

 • докладвай

  Тайните общества, ордени, секти и пр. ме интересуват отдавна и купувам всичко, което се появи на тази тема на книжния пазар. Книгата "Тайният орден "Сет-Амон" много ме изненада с особения ъгъл на представяне на световната история, в частност на руската, която имам претенциите да познавам поради образованието ми. Буквално бях шокирана от новото им тълкуване. В книгата усетих едно желание на руснаците отново да бъдат велика държава, с която да се гордеят, стремеж да бъде реабилитиран Сталин и да бъде показан като посветен на най-високо ниво. Фактът, че този тайнствен орден, базиран във Ватикана, дърпа конците на процесите на земята, звучи правдоподобно. Мисля, че книгата е интригуваща и ще хареса на читателя.

 • докладвай

  Напоследък в руското общество се разпространява информацията, че рейтингът на Йосиф В. Сталин е надминал рейтинга на действащия президент В. Путин. Младите хора дори се интересували все повече от живота му. Аз се опитвам да си обясня този феномен с желанието на руснаците отново да се гордеят с великата си държава. В профилите и сайтовете на издателство Распер се появяват статии, които сочат доказателства, че Сталин е бил посветен свише, дори го наричат Великия Влъхва. Като рационален човек на 21-ви век трудно мога да възприема това твърдение и не мога да си представя как тези "висши" сили са го определили за "герой" и "спасител" на нацията. Още не съм прочела докрай книгата "Тайният орден "Сет-Амон", но като четиво е интересна и интригуваща. Историческите факти са представени от ъгъл, който кара читателя да мисли.

 • докладвай

  Като цяло книгата ми хареса, но съм стъписан от аспекта, в който е представена Екатерина Велика - като велика императрица, работила за интересите на Московията и руския народ. В последно време в руската преса излизат статии, в които се посочва, че "великата" предавала данни на британското разузнаване, че наредила да бъдат унищожени книги, свързани с ведическото минало на Русия, че била най-развратната императрица по онова време в Европа и пр. В статиите аргументите са много и затова аз съм раздвоен, защото съм изчел много книги и статии за управлението на Е. Велика. Надявам се в крайна сметка руските историци да си кажат думата по този въпрос.

 • докладвай

  До Мирослав Георгиев
  Уважаеми г-н Георгиев, вие сте подложен на манипулациите на твърденията от 90-те години, когато поради политическата обстановка Сталин трябваше да бъде обруган и отречен! Помислете върху това! Освен това миналата година в руската и световната преса бяха публикувани данни за истинските цифри на репресираните и осъдените на смърт при Сталин, и то взети от документи най-вече на враг №1 на Сталин - Никита С. Хрушчов. Потърсете информация и недейте да се излагате с неаргументирани твърдения. От поста ви става ясно, че не сте чели внимателно книгата - там няма никакво отричане на нашите Кирили и Методий и славянската азбука! Мнението ви е поднесено субективно, опиращо се на фалшификати. Ваше право е да приемете или да не приемете написаното в книгата, но не хвърляйте кал по издателите и автора! Ако сте читател, който търси истината, и може да чете на руски или английски, ще научи много от разсекретените архиви за Сталиновата епоха и ще отговорите на въпроса какво е значението му за Русия, дали е откраднал дори една рубла, като техните и нашите т.нар. олигарси, и как е изкарал живота си скромно и аскетично. Той има и прегрешения, защото са репресирани и невинни хора, но това не омаловажава значението му за руската държава. Съветът ми към вас е да четете повече и да не хвърляте в пространството отдавна опровергани тези!

 • докладвай

  Вярно е твърдението, или максимата, че всяка книга не е за всеки. Това важи с пълна сила и за тази книга. Не може да бъде схваната, без предварителна подготовка, включително и познания за събития от световната история. В тази книга ме порази новата гледна точка за Сталин и сталинизма, особено фактът че е бил "посветен" от едни висши сили, за да спаси родината си. Четох в една статия, че от времето на разпада на Съветската империя до днес привържениците му са се увеличили три пъти... Може би трябва да се преразгледат всичките "факти" за сталинските репресии особено. Излязоха разсекретени документи, че всъщност осъдените на разстрел са около 700 хиляди, което не е голяма цифра в сравнение с населението на страната от 150 милиона. Осъдените на смърт в Щатите, което има двойно по-голяма население, са много повече. Никакви 70 или повече милиона убити и репресирани при Сталин, както твърдят Б. Немцов, А. Яковлев и др. Изумих се от думите на вожда на народите, който признава, че е грузинец по произход, но руснак по душа и затова безкрайно обича тази необятна страна. Освен това, когато починал, в гардероба му открили само 1-2 шинела, няколко куртки и чифта изкърпени чорапи и никакви големи пари в банкови сметки... Така, че скъпи читатели, струва си тази книга да се прочете, защото ще ви отвори очите за много процеси не само в света и Русия, но и в нашата окаяна балканска родина.
  Коментарът е редактиран от администратор.

 • докладвай

  Скептично се отнасям към този род книги с тематика, свързана с различен род конспирации. Но я купих от местния павильон за вестници и списания. Когато се зачетох, обаче, разбрах, че това не е фалшиво четиво. Още първата страница ме заинтригува. Особено що се отнася до написаното за Сталин, към когото имам противоречиво отношение - от една страна, по времето на репресиите са пострадали много невинни хора, но от друга, победата над фашизма и изграждането на съветската империя не бяха възможни без неговия гений. Може би действително този човек е бил посветен.

 • докладвай

  До Калиста и Владислав. Книгата има автор, но вие вероятно не сте я виждали и затова задавате излишни въпроси. Освен това в книгата не става дума за "конспирации, илюминати и масони". Трябва да се чете, уважаеми изразяващи мнение за книгата!

 • докладвай

  Интересът ми към тайните общества ме заведе до тази книга на издателство Распер. Прочетох я по най-бързия начин и впечатленията ми са много силни, макар че не звучи много убедително изводът, че историческите процеси в миналото и днес се ръководят от тайни орден във Ватикана. Според мен масоните и илюминатите дърпат конците на всичките явления в света - те свалят и възкачват правителства, заформят войни и сключват мир, печатат пари и ръководят световната икономика. Но от книгата Тайният орден Сет Амон може да се научат много факти, особено що се отнася до древноруските цивилизации Хиперборея и Тартария. Тази книга обаче не е за заклети русофоби.

 • докладвай

  Чета книгата за втори път и все повече се шокирам. Не от друго, а от факта, че досега смятах за властелини на света масоните и илюминатите - макар че не е ясно кога точно са възникнали ложите им, а легендарният орден с щаб-квартира във Ватикана, създаден от египетски жреци. Странен народ са древните египтяни и цялата им цивилизация, която е на много високо ниво. Този факт звучи напълно правдоподобно. СТрува си интелигентният читател да прочете тази книга.

 • докладвай

  Книгата Тайният орден Сет Амон ми препоръча един мой приятел, който постоянно говореше за нея. Поръчах я онлайн и вече я чета. Тъй като много се интересувам от личността и политиката на Йосиф Сталин, особено силно ме заинтригуваха разговорите му с Лазар Каганович, в който са казани много ценни неща и в които изпъква личността на вожда на народите. Освен това идеята на книгата - че процесите в света се ръководят от този тайнствен орден във Ватикана, звучи напълно реалистично. КНигата е много интересно четиво, защото световната и руската история са разкрити от друг ъгъл. Надявам се един ден и българската история да бъде разкрита от тази гледна точка.

 • докладвай

  Уважаеми дами и господа,
  Тази книга е издадена с цел маниполация на читателя. Сталин е описан едва ли не като агънце, този който ликвидира над 50 милиона руснаци, страдащ от параноя, полуевреин. Разбира се атаката е къв Ватикана - divadae et impera, нима ние православните сме цвете за мирисане!!!!. Да, съгласен съм, че Ватиканът има доста прегрешения, но едва ли всички тайни са в него. В книгата се говори за "руската азбука" и се пренебрегват Кирил и Методий, също и Климент. Май нещо нашите "братя освободители"отново атакуват и крадат нашата история!!!!. И последно, кой върти света в близките 2-3 столетия, а и още от Разпятието на нашия Бог!!!!, ЗАМИСЛЕТЕ СЕ!!!!. Хайде стига съжаления, моля ви се!!!!. У кого са парите????.

 • докладвай

  Имах съмнения, че тайният център на властта е Ватикана и тази книга го потвърди. Историята - световната, а и руската, са представени от друг ъгъл, който звучи правдоподобно и интригуващо. Но има и противоречиви факти - например иван грозни е представен в положителна светлина, защитник на ведическото християнство, а руският политик Жириновски в едно видео го изобличи, като твърди, че неговите опричници всеки ден убивали хора. Интересувам се от руската история и ще потърся още информация, за фактите, които са посочени в книгата, която е много интересна, четивна и кара читателя да мисли.

 • докладвай

  Аман от световни конспирации, илюминати и извънземни!
  А както пита и Калиста по-долу - тази книга няма ли си автор?

 • докладвай

  В момента чета тази книга, но още не съм я дочел. Страниците от руската история, които са трактувани от автора по особен начин, малко затрудняват възприемането на текста, защото не съм запознат с голяма част от тях. Но четивото е увлекателно и аргументирано. Почти съм сигурен, че светът се управлява от Ватикана и един от фактите в подкрепа на това твърдение е, че нацистите през Втората световна война не нападнаха този бастион. Може би наистина този египетски орден "Сет Амон" управлява процесите, които протичат днес в света. Не са масоните, илюминатите или евреите. Много ми допаднаха думите на Сталин, че евреите са жертва, инструмент, на световното задкулисие. Но аз съм сигурен, че този народ има специална мисия на земята.

 • докладвай

  Книгата изцяло преобърна представата ми за човешката цивилизация и даде отговор на много въпроси, които от десетилетия ме интересуват. Новото за мене беше факта, че Григорий Распутин и Сталин са били посветени от ордени или други посветени, но въпросът не е добре изяснен. Замислям се за българската история - според мен в подобна светлина е необходимо да бъдат разгледани и най-важните моменти в нея. Например избиването на цели болярски родове езичници от Борис I и походите на Калоян срещу кръстоносците през 1204 г. Много факти насочват към мисълта, че центърът, от който се диктува световната политика, действително е Ватиканът.

 • докладвай

  Кой е авторът на тази книга?

 • докладвай

  Отдавна не бях държала в ръцете си книга, която не ме оставя намира и ме кара да продължавам да чета. Фактите в нея са направо сензационни. Много ми допадна мнението на Йосиф Сталин за евреите като "инструмент" и жертва на световното задкулисие. Харесвам този народ, интересът към неговата история и съдба не ме напуска. Продължавам да ровя и да търся истината за него. Евреите не са случайни хора, може би притежават много повече ценни човешки качества в сравнение с нас, другите етноси. Препоръчвам книгата на всеки, който се интересува от тази тематика.
  Коментарът е редактиран от администратор.

 • докладвай

  Отдавна чаках тази книга. В профила на издателството ме заинтригува публикувана част от нея, в която ставаше дума за Сталин, илюминатите и тайната сила, която управлява света. Това са все теми, които дълбоко ме вълнуват и се радвам, че вече държа книгата в ръцете си. Прочетох няколко глави и се изненадах от факта, че Сталин е бил от посветените, че по някакъв начин у него е попаднала тайната свещена книга "Стансите на Цзян", в която е определен пътят на човешката цивилизация, включително и процесите в наши дни. Предполагам, че книгата ще хареса на читателите, които се интересуват от тази тематика.

Кирилица:
Попълнете текста от картинката

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

 1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
 2. Написани само с главни букви
 3. Написани на латиница
 4. Съдържащи препратки към други сайтове.

За всякакви други въпроси или коментари моля изпращайте на service@helikon.bg