Регистрация Вход

Индиго децата на България

 • 2.11 Рейтинг: общ рейтинг: 2.11 (396)
много слаба слаба добра много добра страхотна
Наличност: НЕ

Анотация: Децата индиго са най-голямата загадка на нашето време. Никой до днес не е успял да отговори на въпросите категорично: Откъде се взеха? Каква е тяхната мисия? Кой ги изпраща на Земята? Защо новото поколение страда от болести, пред които медицината е ... прочети още

Хартиено издание

Цена:: 10.00 лв.
Купи

Анотация

Децата индиго са най-голямата загадка на нашето време. Никой до днес не е успял да отговори на въпросите категорично: Откъде се взеха? Каква е тяхната мисия? Кой ги изпраща на Земята? Защо новото поколение страда от болести, пред които медицината е безсилна, - аутизъм, хиперактивност, дефицит на внимание? Идва ли нов световен ред и как България ще се впише в него? Отговор на тези и още много енигми, които ни заобикалят, откри ясновидецът Божидар Караджов.
Пророк номер 1 в Източна Европа е един от най-успешните магове на нашето време. Освен да вижда оста на времето феноменът умее да структурира вода и пясък и като с вълшебна пръчка да чисти негативната енергия от аурата на хората. Именно покрай здравословните проблеми на новото поколение Караджов фокусира третото си око и успява да докаже съществуването на децата индиго. Неговото приключение тръгва преди около 10 години. Започва от болното момче, говорещо с архангели, минава през Атлантида и 6-годишния оракул на Стара Загора и стига до момичетата, които нощем ходят в Древен Египет и Ледената епоха. Не, драги читателю, това не е поредната манипулация ала Дан Браун. Всичко това се случва в нашата страна! „Индиго децата на България" съдържа части от дневника на един ясновидец, в който са описани потресаващи случаи за феноменални българчета. С енергизиран пясък Караджов успява да регулира енергетиката на новата раса. Но това само не е достатъчно. В търсене на лек той се пренася много напред, до 2080 година, във времето на „мърморещите телепати". Това става в няколко вълнуващи ченълинг пътешествия - свързване на човешкото съзнание с вселенския Абсолют. Дотам са „летели" само най-големите - Нострадамус, Ванга, Едгар Кейси. В няколко сеанса на дълбок транс Караджов успя да разкодира безценна информация за новата Шеста раса, която е от значение за цялото човечество. Тази книга е и за всички, търсещи извора на живота, както и за онези необременени души, които по-скоро от забавление ще разлистят само тестовете накрая, за да проверят дали те или техните деца не са индиго. На всички обаче авторът предлага една игра. Да заснемат в паметта си света около тях, такъв, какъвто го виждат днес. След не повече от 10 години да щракнат още едно (мо)ментално фото, а после да го наложат върху старото. Й тогава да проверим, дали пък революционните разкрития, конспиративните теории и фантастичните предсказания тук случайно не са се материализирали и са станали част от нашата реалност!

Ревюта

Реших да се запозная с феномена „деца индиго“ и избрах тази книга, която е написана от наш ясновидец, признат за пророк номер едно.

Отличителните черти на децата индиго, техните положителни и отрицателни качества са описани в случаите, с които ясновидецът се сблъсква с тези деца, както и помоща към тях и техните семейства да съжителстват успешно. Направени са съпоставки с кристалните деца, както и намек за нов вид раса - звездни деца. Авторът използва и някои противоречиви факти – твърди, че тези деца са родени след 1995, но след това говори за това, че много политици, банкери и много успели хора са именно индиго.

От прочетеното останах с убеждението, че понятието индиго е доста размито, и малко хора могат да дадат точно определение кои деца се определят като такива, но въпреки това книгата е доста интересна.

Изводът, който се налага от тази книга е, че почти всяко дете, което е по- буйно, любопитно, любвеобилно и интелигентно спада към децата индиго. Очевидно е, че нацията ни еволюира всеки ден и тези деца са просто по-ярък и отличителен пример за това.

Теодора Костадинова - Хеликон Пловдив, Център
 • Мнения за книгата (0)
 • Издател: Стандарт
 • Година на издаване: 2010
 • Брой на страници: 140
 • Корици: меки
 • Език: български
 • Тегло: 171 грама
 • Размери: 20.5x14.5
 • ISBN: 9789548457026
 • Баркод: 9789548457026

изпрати мнениеМнения за книгата (0)

Кирилица:
Попълнете текста от картинката

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

 1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
 2. Написани само с главни букви
 3. Написани на латиница
 4. Съдържащи препратки към други сайтове.

За всякакви други въпроси или коментари моля изпращайте на service@helikon.bg