Фън Шуй за богатство и изобилие

Автор: Лилиан Ту
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 1

Издател Шамбала ЕООД
Преводач Ангелина Василева
Брой страници 256
Година на издаване 2005
Корици меки
Език български
Тегло 173 грама
Размери 20x13
ISBN 9543190232
Баркод 9543190232
Категории Фън Шуй, Езотерика. Духовни учения, Книги

За Лилиан Ту, експерт по фън шуй, изобилието е много повече от това да разполагаш с пари. Това е щастието да си богат с нещата, които дават дълбочина и смисъл на живота - любовта, здравето, хубавата професия. Тази книга събира в едно най-добрите фън шуй стратегии на изтока, заедно с много практически съвети, техники и методи, които могат да преобразят живота ни. С нейна помощ ще се научим как да подреждаме дома си, за да се сдобием с осемте блага, които ще ни направят щастливи:

Пълноценно лично израстване
Слава и признание в обществото
Успех на работното място
Добро здраве
Истинска любов
Семейно щастие
Пари и материални притежания
Блаженството да се чувстваш щастлив

Тази необикновена и омагьосваща книга, написана от Кралицата на Фън Шуй (както често я наричат), ще промени живота ви. Тя ще ви покаже как да увеличите притока на положителна енергия в дома и офиса си, за да се сдобиете с щастието и изобилието, които заслужавате.

ЦЕЛТА НА КНИГАТА
Колкото по-добре съчетаваме материалното изобилие, изграждащо земното щастие, с духовността, твор-ческата сила и упоритото дръзновение, което ражда човешките ни постижения, толкова по-голямо ще бъде нашето богатство. В този смисъл фън шуй се практикува динамично и на много нива едновременно. Това изисква чувствителност не само към едва доловимите енергийни промени във физическата среда, но и усет за вътрешните енергийни промени в психиката. Да се научим да влизаме в съзвучие с променящите се енергии на душата и местата означава да се научим да съчетаваме най-доброто от фън шуй с практиките за релаксация и медитация.
Промените в енергийните модели на околната среда и в психиката на човека влияят върху фън шуй на нашето лично пространство. И едните и другите зависят от потока на минаващото време. Фън шуй ще ви помогне да развиете чувствителност към качеството и характеристиките на околната енергия и ще ви научи да я усъвършенствате и променяте така, че тя да стане нежна, дружелюбна и хармонична и да ви донесе щастие.
Тази книга ще ви научи как да накарате околните енергии да работят за вас, а не срещу вас. С нейна помощ добрите резултати ще дойдат много бързо и ще имат по-голяма мощ. И не на последно място, ще видите как фън шуй може да се практикува с творчество и въображение, като се съчетава с работа върху себе си. Постепенно животът ви ще се изпълни с изобилие, щастие, здраве и удовлетворение.

СЪДЪРЖАНИЕ
1. Да се програмираме за изобилие
2. Да създадем изобилие с фън шуй
3. Богатството на личното израстване
4. Изобилието на славата и признанието
5. Изобилието на успеха
6. Богатството да си здрав
7. Богатството на любовта
8. Изобилие на семейно щастие
9. Изобилие на материалните блага
10. Изобилието на щастието - блаженството да се чувстваш щастлив

ПРЕПОРЪКИТЕ НА ЛИЛИАН ТУ ЗА ОФИС С ДОБЪР ФЪН ШУЙ

За предпочитане е офисът ви да има правилна форма. Ако формата на помещението е неправилна, използвайте цветя и огледала, за да я регулирате.
Не помествайте офиса си в края на дълъг коридор. Ще имате лош фън шуй и трудно ще се домогвате до успех.
Не помествайте офиса си непосредствено до тоалетна и най-вече внимавайте помещението да няма обща стена с тоалетна. По същата логика не помествайте офиса си непосредствено под тоалетна на горния етаж.
Гледайте фоайето пред офиса ви да не е тясно, тъй като това намалява потока на добрата ци, която влиза при вас.
Никога не седете с гръб към вратата. Може да ви забият нож в гърба. Всъщност, никога не поставяйте бюрото и стола си така, че да не виждате вратата и хората, които влизат в стаята. Според фън шуй е потенциално опасна ситуация. Избягвайте обаче и да седите с лице точно срещу вратата.
Не сядайте с гръб към прозореца. Зад гърба ви винаги трябва да има нещо солидно. Ако зад вас има стена, окачете картина на планина, това ще ви даде опора. Не забравяйте, че опората или подкрепата, независимо дали идва от началството, финансиращите ви лица или клиентите, е ключов момент в работата и определя успеха. Всъщност, много често успехът е право пропорционален на умението ни да си осигуряваме подкрепа.
Никога не седете под открити греди. Това може сериозно да увреди способността ви да преценявате трезво и да вземате верни решения. Не се излагайте и под огъня на убийствената енергия, изпращана към вас от остри ръбове на мебели или издаващи се чупки в стаята. Сложете пред тях растения, за да разсеят негативните излъчвания.

от Matvej21Nekrasov / дата: 14 дек 2011

На храм благотворительность только здесь

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]

Лилиан Ту е първата жена в Азия, която става главен изпълнителен директор на банка. В нейната родина, Малайзия, водещото бизнес списание на страната Malaysian Business я характеризира така: "...легендата в корпоративните кръгове. Първата жена, която заема поста управителен директор на обществено регистрирана компания."
Лилиан завършва магистратура в Харвардската Бизнес Школа в Бостън, САЩ. Едно от водещите списа-ния тук Success я описва като: "класа сама по себе си". Международно известното списание Vogue я представя като "човек, когото хората слушат".
Лилиан не е просто успяла бизнес дама, макар че с бизнеса си печели достатъчно пари, така че вече не ? се налага да работи. В началото на 90-те тя се оттегля от професионалните си ангажименти, за да се посвети на задълженията си като майка.
Тогава започва новата кариера като писател. До момента под нейното перо са излезли 21 бестселъра, 19 от които са посветени на любимата тема фън шуй. Лилиан смята, че практикуването на фън шуй е донесло много успехи, както в професионалната кариера, така и в бизнес начинанията. Книгите за фън шуй са преве-дени на 15 езика.
През 1997 година феноменалният успех в цял свят на нейната книга Пълен Илюстрован наръчник по Фън Шуй създаде прецедент в продажбите на нехудожествена литература. Сред другите постижения на Лилиан от последните години са успешния старт на Комплект Инструменти за Фън Шуй, както и поредицата Основи на Фън шуй девет малки книги със съвети за работа с фън шуй и девет урока как да се използва фън шуй за ус-пехи в любовта, богатството, кариерата, здравето, децата, работата в големи сдружения, славата и образова-нието.
Лилиан Ту е омъжена и има една дъщеря на име Дженифър.