Регистрация Вход
Английска граматика

Английска граматика

 • 3.04 Рейтинг: общ рейтинг: 3.04 (503)
много слаба слаба добра много добра страхотна
Наличност: ДА Доставка: 3 дни

Анотация: В книгата са разгледани основните въпроси от трите главни дяла на граматиката - фонетика, морфология и синтаксис. Материалът е разработен с оглед на практическото изучаване на езика. За тази цел граматиката е написана на български език, като се п ... прочети още

Хартиено издание

Цена:: 15.00 лв.

Анотация

В книгата са разгледани основните въпроси от трите главни дяла на граматиката - фонетика, морфология и синтаксис. Материалът е разработен с оглед на практическото изучаване на езика. За тази цел граматиката е написана на български език, като се правят паралели с българската граматика и се изтъкват главните особености и различия в двата езика. За по-лесното усвояване на материала той е онагледен с много примери от говоримия език, които са дадени и в български превод. Накрая е приложен списък на думи с предлози, които представляват трудност за изучаващите английски език, както и таблица на неправилните глаголи и таблица-образец за спрежението на глаголите. Разработени са упражнения към отделните въпроси и е даден ключ към упражненията за превод от български на английски език. Граматиката е предназначена за всички, които изучават английски език.
ключови думи:

изпрати мнениеМнения за книгата (2)

Подреди по:
 • докладвай

  Огромно благодаря за детайлното обяснение на английската граматика на български език. След дълги години на обучение на този език посредством литература на чужд език, смея да твърдя, че тази книга е една от най-добрите помагала за хора, които искат да разберат и научат английски език максимално добре.

 • докладвай

  Много е хубава тази граматика!!!

Кирилица:
Попълнете текста от картинката

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

 1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
 2. Написани само с главни букви
 3. Написани на латиница
 4. Съдържащи препратки към други сайтове.

За всякакви други въпроси или коментари моля изпращайте на service@helikon.bg