Програмираната Вселена

Автор: Иво Лозенски

Коментари: 3

Издател The-World
Брой страници 276
Година на издаване 2012
Корици меки
Език български
Тегло 352 грама
Размери 14.5x21
ISBN 9789546470030
Баркод 9789546470030
Категории Технически и точни науки, Техника, Книги

Авторът Иво Лозенски е дългогодишен университетски преподавател. Има седем изобретения в областта на геофизичното приборостроене и е написал осем книги.
В тази книга са положени основите на един нов подход към описанието на природата - програмния подход. Този подход е базиран на идеята за съществуването на две първични субстанции: субстони /веществена първична субстанция/ и програмирано поле /полева първична субстанция/.
Чрез прилагане на програмния подход към описанието на материални обекти с различна сложност, авторът е разработил програмни модели на атомните ядра, атомите, живите организми и др. Така Иво Лозенски получава отговори на някои нерешени въпроси в съвременната наука.
Едно важно предсказване на автора, публикувано за първи път в тази книга, е съществуването на свръхнискочестотно електромагнитно излъчване, ъзникващо при разпадането на свободните неутрони. Това излъчване може да бъде наблюдавано експериментално.
Освен това авторът показва, че силното взаимодействие е късодействащо електрично взаимодействие, което е резултат на комбинация от дробни и елементарни електрични заряди.

от [email protected] / дата: 08 мар 2016

Бих искал да се свръжа с Доц. Иво Лозенски .Аз съм му бил студент. Благодаря Ви предварително.

от Администратор / дата: 25 юни 2013

Запитвания относно наличност на определени заглавия моля да насочвате към [email protected], за да върнем в писмо към детайлна информация. Очакваме ви!

от Георги Йорданов / дата: 24 юни 2013

Цъ-цъ-цъ...кога излезе, кога свърши?! В България явно чалгарите в буквален и преносен смисъл не са болшинство! Някой да каже къде мога да я намеря.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]