Регистрация Вход

Подсъзнанието може всичко

 • 3.33 Рейтинг: общ рейтинг: 3.33 (1329)
много слаба слаба добра много добра страхотна
Наличност: НЕ

Анотация: През 1978г. Кехоу започва да преподава програма, която е разработил относно невероятната сила на мисълта и как да я насочим в наша полза. Създадено като методика, обучението ясно очертава смела стратегия за това как да променим личния си живот, рабо ... прочети още

Хартиено издание

Цена:: 9.99 лв.
Купи

Анотация

През 1978г. Кехоу започва да преподава програма, която е разработил относно невероятната сила на мисълта и как да я насочим в наша полза. Създадено като методика, обучението ясно очертава смела стратегия за това как да променим личния си живот, работа и общество като впрегнем вътрешните си сили. Феноменалният успех на неговите лекции се разраства и буквално обхваща целият свят. Кехоу лично представя системата "Подсъзнанието може всичко" в страни като Канада, САЩ, Австралия, Нова Зеландия, Намибия и Русия.

"Комбинацията на невероятните методики на Джон Кехоу, съчетаните изключителните природ дни дадености и минерални извори на България, е уникална по отношение на физическото и психическото здраве на нацията!"
Пламен Ботев, председател на Национална Балнеотуристическа Федерация

"В изключително синтезиран и добре обработен формат е Събрано огромно количество информация. Книга за всеки българин. Книга, предлагаща успешна методика, която да накара и "най-големия неверник да повярва в собствените си сили и възможности. Книга, в която няма нищо излишно. Препоръчвана като настолна книга за всеки мой клиент. "
Мадлен Алгафари
ключови думи: , , , , ,

Джон Кехоу

Джон Кехоу

Джон Кехоу, писател, лектор и филантроп, обучава хората как да овладеят изумителната сила на мисълта в продължение на вече тридесет години. За първи път той развива своята програма през 1978, след като прекарва продължително време(около 3 години) в изолация в горите на северозападното крайбрежие на Тихия океан. В горите на Британска Колумбия, далече от цивилизацията той изучава и анализира вътрешните механизми на работа на човешкия мозък. Оттогава насам той обикаля света, изнасяйки лекции пред стотици хиляди души и консултира безброй корпоративни гиганти относно силата на мисълта, включително DeBeers, Mobil Oil и Dominion Life. Неговите лекции се ползват с колосален успех в цял свят, а книгите му се превръщат в сензация, навсякъде, където се публикуват, оглавявайки класациите за бестселър.

От 1997 година поддържа страницата www.learnmindpower.com, която е посветена на системата за позитивно мислене "Подсъзнанието може всичко".

Ревюта

„Подсъзнанието може всичко“ на  Джон Кехоу е световен бестселър, променил живота на милиони хора. Авторът е канадски писател, разработил нещо простичко, но гениално – как е възможно да овладеем силата на мисълта в наша полза. Неговите лекции са пожънали успех по целия свят и са помогнали на много хора. Тази книга оглавява не само световните класации за бестселър, но и най-престижната класация в България – тази на „Хеликон“.  

Тази книга може да накара и най-големия скептик да повярва в себе си. Прочетете я!

Теодора Накова, Хеликон - Пловдив

"Подсъзнанието може всичко" е книга, която предизвиква промяна. След прочитането й вие просто не можете да останете равнодушни - ще се почувствате душевно по богати и изпълнени с оптимизъм. След като откриете и осъзнаете силите, които са заложени във всеки един от нас, пред вас ще се отворят нови хоризонти и възможности. Нашите мисли са нашата сила. Постигайки контрол над мислите си, постигаме контрол над себе си и над нашата действителност. Съзнанието е нашата действителност. Ако вие не желаете нещо, няма как да го получите, защото дори да имате шанса, вие няма да го забележете, защото няма да го оцените. А когато съзнанието ви е отворено, нещата се случват. Но само желание не е достатъчно, ако не се промени и начинът на мислене. Нужна е тренировка за постигане на успеха. Новият тип съзнание трябва да предшества промяната. Усъвършенствайте се!

Гьоте е казал : "Всички наистина мъдри мисли са били обмисляни вече хиляди пъти, но за да станат действително наши, трябва да ги обмисляме често отново и отново, докато не пуснат корени в нас."

Опознайте себе си и силите, които са във вас. Тази невероятна книга ще промени живота ви!

Русалина Господинова, Хеликон - Стара Загора

 ''Подсъзнанието може всичко '' е световен бестселър, който е променил живота на милиони хора по света. Джон Кехоу е разработил програма, как да накараме мислите ни да работят в наша полза. Далече от цивилизацията, уединен в горите на Канада, той изучава мисловните процеси на човешкия мозък.

Но Кехоу обучава и насърчава хиляди хора как да използват силата на мисълта за да постигнат успехи. Това учение ни показва начина, по който трябва да променим своето мислене, за да променим към добро личния си живот, работата си и обществото. Но за да постигнем тази промяна, трябва да повярва ме в силата на подсъзнанието си и в безграничните възможности на човешкия мозък. С тази малка книжка авторът смело заявява, че няма невъзможни неща, защото всичко във вселената е енергия, човешките мисли също.

''Подсъзнанието може всичко '' е книга–рецепта (с главно Р) за по-добър живот, успехи и щастие. Тя може да накара и най-големия скептик да повярва в силата на собственото си подсъзнание. Тази книга е указала огромно въздействие върху мен и я препоръчвам на всички, защото в нея няма нищо излишно. Това е книга, която ти дава енергия. Лично аз вярвам, че когато силно желаеш нещо, то се сбъдва.

''Мислете така сякаш всяка ваша мисъл с огромни огнени букви е написана на  небето и се вижда от всекиго – то си е така.“

Джон Кехоу ни показва и ни убеждава на 100%, че ''това, в което вярваме, влияе върху това, което се случва.''

                                                        

Дани Петкова, Хеликон - Добрич

Как да постигнем хармония и удовлетворение в живота си? Системата "Подсъзнанието може всичко" на световноизвестния Джон Кехоу разкрива начините за това, които всеки по достъпен начин може да приложи. Тя се базира на различни мисловни техники, утвърждения и визуализации на желаните обстоятелства. Чрез силата на мисълта и вярата в себе си  можем да постигнем всичко. За мен това е едно от най-силните и важни послания в книгата.

Кремена Динева, Хеликон Бургас
 • Мнения за книгата (53)
 • Издател: ИнфоДар
 • Преводач: Петя Петрова
 • Година на издаване: 2013
 • Брой на страници: 147
 • Корици: меки
 • Език: български
 • Тегло: 107 грама
 • Размери: 20x14
 • ISBN: 9789547615090
 • Баркод: 9789547615090

изпрати мнениеМнения за книгата (53)

Подреди по:
 • докладвай

  Невероятна и изключителна книга . Наизтина има повече от това което виждаме !

 • докладвай

  Книгата наистина е уникална,но за сьжалрние не всеки е готов да я разбере.Аз я чета и препрочитам и мисля ,че ми трябва много време ,за да започна да прилагам тези методи.Ще се постарая обаче!!!!

 • докладвай

  Една от книгите, променили нагласата и отношението ми към мен самата. Една от трите книги които взех на тръгване...

 • докладвай

  Абсолютният бест селър на всички времена в България. Книга Съкровище, ненадмината и недостижима за автори, издатели и редактори.

 • докладвай

  Ако не сте чели книгата моля не пишете коментари, които могат случайно да попречат на някой да прочете книгата.
  А може би сте я чели, но просто не сте готови за тези познания...

  Книгата е страхотна!
  Задължителна във всяка библиотека.

  Препоръчвам я на всеки от всяка възраст!

 • докладвай

  Тази книга е задължителна. За съжаление, съдейки по коментарите, не всеки е готов за нея.

 • докладвай

  коментарите са уникални,Не, е истина какви екземпляри има на нашата планета!!!!!

 • докладвай

  За закона на вселената не всеки е готов и това се вижда от коментарите на някои потребители.Хора, повечето живеят на автопилот.Не се замислят,че една щастлива енергия привлича други подобни енергии.Както богатия става по-богат и бедния по-беден,един уверен и един неуверен в себеси човек,кой мислите е с печелившо мислене?

 • докладвай

  Книгата е невероятна,тя промени живота ми.

 • докладвай

  Горките вие, които не знаете защо съществувате и подлагате под въпрос всяко нещо! Все сте недоволни и обвинявате другите!
  Книгата е страхотна!

 • докладвай

  Може и да може всичко, ама тая книга няма как да разберете

 • докладвай

  Офелия, до къде го докара с плацебото?

 • докладвай

  Горкото ни подсъзнание, изтерзано и манипулирано от самите нас!

 • докладвай

  здравеите прегледах коментарите , но не съм съгласна нито с едните нито с другите .Аз лично случаино я намерих в библиотечката на баща ми . Според мен този метод не прави чудеса но моге да подобри жиота ни.Мноог по наистина е м по добре да се сабудиш с мисалта че щте ти се случи нещо хубаво ,отколкото да се мусиш на света .

 • докладвай

  НЕЩО НАИСТИНА НЕВЕРОЯТНО ИЗРАЗЕНО С ДУМИ ,
  ДАВАЩО И НЕ ИСКАЩО НИЩО ,ОСВЕН ДЪЛБОК ПОКЛОН ПРЕД ЧОВЕКА СЪЗДАЛ ТАЗИ НЕВЕРОЯТНА КНИГА

  БЛАГОДАРЯ ВИ

 • докладвай

  Просто прекрасна книга , почетох я за една вечер. Наистина ако мислите са ни положителни всичко , наоколо ще е по-красиво! :)

 • докладвай

  По същите причини, поради които чалгата е най-слушаната музика в България, съответно и тази книга е най-четената. Това е най-голямата чалга в литературата отнасяща се до темата за съзнание и подсъзнание.

 • докладвай

  Прочетете книгата ИЗЦЕРЕНИЕ чРЕЗ ОСВОБОЖДЕНИЕ ОТ пИТЪР Харобин
  още по готина е

 • докладвай

  Ей, Joe! Опс, Лео исках да кажа... Чупката.

 • докладвай

  Книга за суеверни и нещастни хора. Авторът й е един ловък манипулатор.

 • докладвай

  Няма да разказвам своята история как попаднах на книгата и филма и колко невероятни неща ми донесоха.Искам да се обърна към всички,които казват,че е тъпотия и тн.-дори и да е,дори и нищо да не стане от това какво ви пречи да опитате,а не да бъдете песимисти ?! Освен това живеем в 21-ви век и трябва да отваряме очите си за новото и необятното !

 • докладвай

  Първоначално гледах филма "Тайната" и веднага започнах да използвам съветите за постигане на успех. Резултатите се появиха мигновено. Започнах да експериментирам с малки неща. Намирам си винаги място за паркиране, а това е важно за мен, защото съм медицински представител и на ден ми се налага често да оставя колата си някъде. Най-интересното е, че съм си избрала точно определени места и винаги когато отида до тях те са празни. Другото дребно нещичко е смешно, но пък и потребно- казах си , че винаги намирам разни потулени неща у дома и се получава за няколко минути. Сега пред мен са големите цели и съм убедена, че скоро ще ви споделя и тях. Току що прочетох и тази книга. Да , идеите се препокриват с "тайната"
  Ще ви споделя и още нещо. Трудно ми е да убедя майка си да се самолекува чрез внушение. Затова с скалъпила следния сценарий - казах й че съм открила съвсем ново лекарство за кератит /тя е болна от това заболяване/, което лекува 100% заболяването. Сценарият включва редица проучвания върху хора със съответното лекарство. Вместо това ще й дам да пие два месеца вит. С. Като медецинско лице съм сто процента убедена в плацебо ефекта и съм сигурна,
  че след два месеца майка ми ще е с напълно здрави очи и ще се размине с операцията.
  Така,че след два месеца ще споделя резултата и с вас.

 • докладвай

  Книгата е страхотна!
  Лично аз практикувам йога и се интересувам само такава тематика .. позитивността, доброто настроение и любовта са простите начини всеки от нас да живее достатъчно добре ..
  Методите, които Кехоу разработва са елементарни, но същевременно вършат невероятни неща!
  За по-любознателните препоръчвам книгата "Тайната" на Ронда Бърн, тематиката се доближава адски много до тази по-горе .. има и направен филм по нея.
  Да умееш да владееш подсъзнанието си е най-голямото богатство, което можеш да притежаваш, защото е доказано от древни времена .. Кехоу е доразвил и системаизирал информцията, справил се е прекрасно ;)
  На всички, които смятат, че това е простотия или шарлатанство .. е, всеки има право на мнение :)))
  Усмихвайте се по-често и не спирайте да вярвате и следвате мечтите си :)))

 • докладвай

  Абсолютна тъпотия.

 • докладвай

  много хубава гнига. Заслужава си 10лв. И наистина зарежда с положително мислене. Единственото което малко ме подразни са примерите, които дава.

 • докладвай

  Тази книга, с целия цирк около нея, не само е досадна, но и вредна. Защото обърква хората. Със силата на подсъзнанието ще решим проблемите си? Подсъзнанието може всичко? Тинтири-минтири. Оказва се обаче, че има огромен брой наинвници. Какво стана с българите? Те бяха мислещи, прагматични хора. И какво се получи, след промените - една внушителна маса хора заля София и други големи градове и откъсната от корена си, се превърна в тълпа, която няма никакви устои. Какво да правят тези хора, освен да гледат и да се кефят на рекламите по телевизията? Ами да се обърнат към подсъзнанието! Майтап! Явно издателство "Феникс" се е насочило към тази група и към много по-широк спектър от идиоти

 • докладвай

  Това е най-досадната книга на света!

 • докладвай

  Книгата е страхотна. Всичко в нея е вярно. Трябва само да опитате.

 • докладвай

  Книгата дори не е и боклук, а нещо още по-лошо, това е компилация от различни видове боклуци, но точно такива компилации се купуват усилено, защото няма кой да каже на автор и на издадетел, като в известната приказка на Андерсен, че кралят не е облечен в копринени дрехи, а е чисто гол.

 • докладвай

  съжелявам НО не мога да я прочета все опитвам и опитва и попадам постоянно на ,,да, вие можете вие сте уникални,,по скоро предизвиква дразнение с идиотските си лъскателства във всевъзможните си опити ДА ТИ ВНУШИ не да ти разкрива...татко ФРОЙД !!! и класиците там е реалистичното представяне на съзнание подсъзнание ,а не на някаъв си ПЪЛЕН....АМА ПЪЛЕН шарлатанин дошъл от на майната си да ми отваря очите ...ВСЕКИ човек бил звезда...на майка ти......във звездата.
  Това е ПЪЛЕН БОКЛУК!!!!!!!!!!!!

 • докладвай

  това е книга,която всеки трябва да има!аз си я купих,имах нужда от нея!тя ми отвори о4ите!уникална е!накара ме да осъзная 4е мога наистина вси4ко!

 • докладвай

  Питам се какво ни ползват тези книги за самоусъвършенстване когато:
  Ще цитирам нещо....
  Стефан Добрев журналист пише:
  ''Чудя се какво се случва с този ислям? За 35 години ислямистите в света се удвоиха. От 500 000 през седемдесетте години на 20 век, днес те надхвърлят 1 милиард! И продъжават да растат средно с по над 6 000 души на ден. Това е нещо почти като феномен. И това никога не се е случвало досега в човешката история! Включително в правослвна Русия всеки ден има по около 100 / 150 души, който от християни стават мюсюлмани. Това са факти. Тенденциите са до около 2150 г. 2/3 от целия свят да е ислямски. А към 2300 г. искляма да е официалната религия на планетата. (Roy, APT News10/p.2010.) Това е ужасно.
  Та въпросът ми е, защо е това небивало разпространение?''
  в. 24 часа, 13.06.2010.

 • докладвай

  Книгата е ПРЕКРАСНА

 • докладвай

  книгата е чудесна

 • докладвай

  Тази книга е много зареждаща. Пише неща, които не са ни чужди, но в напрегнатото ежедневие най-лесно забравяме. Хубаво е да си ги напомняме от време на време :))))))

 • докладвай

  Вярата лекува всяка болка.

 • докладвай

  Интересни коментари. Аз подходих с леко недоверие към "твърде известната книжка", но при мен този похват описан вътре, колкото и простичък да е той - сработи невероятно! И все още наблюдавам как действа... пробвала съм метода Силве - нямаше никакъв ефект при мен. Явно всичко е в подробностите... а скептиците нищо не губят, но и нищо не печелят! Книгата е простичка и описана елементарно - но пък защо трябва да е толкова сложно за да работи?!?

 • докладвай

  методите му са адски идиотски меко казано.Прави читателя на малоумен,нищо конкретно.Просто изкусен манипулатор уцелил формулата от която да печели (човек тип екстрасенс от 90-сетте)

 • докладвай

  Книгата е добра. Аз й вярвам. И съм се убедил, че работят медтодите й. Само искам да напомня, че й липсва нещо много важно - това е Бог.
  Книгата е нещо като молитвеник без Бог. Молитвеник към нищото.
  Молете се, практикувайте, визуализирайте, повтаряйте... Добре, това е супер. Но много по-лесно е да знаеш, че има Кой да те чуе, а не само че всичко е просто енергия.
  Не искам да засеган чувствата на никой, но най-големите чудеса в нашия свят стават с молитви към Бог, а не към нищото.
  И все пак книгата е полезна.

 • докладвай

  Това е една шарлатания и нищо повече.

 • докладвай

  Всяка година Джон Кехоу идва "за пръв път в България", видно от рекламната кампания на организаторите. От снимките върху кориците на книгите му не изглежда много привлекателен, но никой не избира външния си вид и всеки е такъв, каквато е била волята божия, а не моженето на подсъзнанието, защото преди подсъзнанието, съзнанието и свръхсъзнанието е Бог.

  Марк Твен е казал:" Грозните жени измислят модата, а хубавите са достатъчно глупави за да я следват..."

 • докладвай

  нещата опират до морални решения и работа, а не до некви тъпи сугестии, ама щом ви харесва да ви "ласкаят" по този тъп начин и да плащате за подобни циркове - визирим и "методиката" на господина в ндк - си давайте левчетата, нямаме нищо против :)

 • докладвай

  "поредното доказателство"

  И защо книгата да е доказателство?! Ти знаеш ли какво е доказателство?

 • докладвай

  книгата за мене е поредното доказателство че подсъзнанието може всичко и че ние сами предизвикваме нещата и определяме нашата съдва.такаче всичко е в нашите ръце

 • докладвай

  Посетете и престоящия семинар на Кехоу в София на 24-25 април в НДК!

 • докладвай

  Много хубава книжка- зарежда с положителна енергия и е особено подходяща като настолна книга в изнервеното ни и забързано ежедневие.

 • докладвай

  Най-добрата и лесно разбираема книга в жанра. Който я прочете няма да съжалява!

 • докладвай

  Уникална книга . Препоръчвам я ня всеки ! Препоръчвам и - подсъзнанието може всичко: за деца от 3 до 12 години - на същия автор. Давам оценка 11 . Действително човек се променя към по-добро..........

 • докладвай

  Тази малка книжка заедно с "Как да печелим приятели и да влияем на другите" от Дейл Карнеги са имали най-положително влияние над мен от всичко, което съм чела. От Дейл Карнеги се научих как да разбирам хората около себе си и да общувам пълноценно с тях. От Джон Кехоу научих как да уважавам себе си и да имам позитивно и отворено отношение към живота.

  Убедих се, че човек наистина привлича към себе си това, което излъчва като енергия. Ако постоянно мрънкаш и се оплакваш от лошата си "съдба", привличаш само още нещастия към себе си. Ако пък действаш проактивно и с позитивна нагласа се стремиш към това, което те прави щастлив - то все в един момент ще го постигнеш!

 • докладвай

  да книгата много ми хареса,тренирам се вече 2 година но нещото което искам не става.незнам какво да си мисля,но продължавам да правя всичко което трябва.............

 • докладвай

  Добра е!

 • докладвай

  Мисля, че няма човек, който да не е изпадал в трудни моменти. Няма нищо обидно да се чете такава литература-най-добрия приятел в случая е тази малка книжка-тя не е роман и не се чете на един дъх.Нужно е време, за да обмислим и приемем истината,още повече за да се уверим и работим за себе си.Човешкото в човека е добре да запазим и да се борим с безразличието и озлоблението.Купете си книжката - въоръжете се с търпение и се усмихвайте повече.

 • докладвай

  Посетете и Семинарите по методиката на Кехоу в София, Пловдив и Стара Загора! За повече информация - www.Линкът е изтрит от администратор.

Кирилица:
Попълнете текста от картинката

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

 1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
 2. Написани само с главни букви
 3. Написани на латиница
 4. Съдържащи препратки към други сайтове.

За всякакви други въпроси или коментари моля изпращайте на service@helikon.bg