Чудото на алкалното хранене

Автор: Росица Тодорова
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 8

Издател Распер
Брой страници 104
Година на издаване 2015
Корици меки
Език български
Тегло 146 грама
Размери 14x21
ISBN 978954345090
Баркод 978954345090
Категории Лечебно хранене. Гладуване, Медицина за всеки, Книги

Ние боледуваме, защото е нарушено киселинно-алкалното равновесие в организма ни.
Закиселяването на организма води до възникване на повече от 200 болести: катаракта, артрози, жлъчно- и пикочнокаменна болест, онкология.
Причината за тях е, че 90% от храната на хората са кисели продукти и всичко, което те пият, без чистата вода, пресните сокове и билковите чайове, има pH от 4.5 до 2.5, т.е. те закиселяват огранизма им. Диетата на здравия човек трябва на 80% да се състои от алкалообразуващи и от 20% киселинообразуващи продукти. Но за да се възстанови здравето при болест, обемът на алкалните продукти трябва да стигне до 100%, особено през първите 2-3 седмици от здравословния режим.
Ако вие сте се уморили да ходите по болници безрезултатно, омръзнало ви е да поемате огромни количества лекарства, които не ви лекуват, и искате да възстановите изгубеното си здраве и да поемете отговорността за собственото си здраве и здравето на семейството си, ако искате да знаете как да се предпазите от болести и да запазите младостта си, тази книга е за вас.

Ключови думи: Топ 30 Здраве 2016, Здрави и щастливи, Щастие за тялото, Здрави и енергични, Здраве през 2023, Избираме да сме здрави, Здрави сме, Здрави през 2024, Здрави всеки ден

от Каля Михайлова / дата: 14 апр 2017

Тази книга ми отвори очите за най-важните постулати на здравето. Но питам как е възможно още през 30-те години д-р Варбург да открие, че алкалната кръв и като цяло алкалният организъм са в основата на здравето, киселинността в организма създава условията за болестите - бактериални, вирусни, възпаления, инфекции, онкология, а днес нито един медик, когато отидем на преглед при него, не ни препоръчва да алкализираме организма си. Освен това, докато четях книгата, в мене възникна един въпрос - възможно ли е някой организъм да не се разболява и да се чувства нормално, ако организмът му е киселинен? В една от моите епикризи за нормален е определен рН - от 5,5 до 7,4.

от Ивана Кирилова / дата: 15 окт 2016

Да, наистина намерих таблица с рН на продуктите и лимонът действително има водороден показател около рн-2,5. Този въпрос изисква допълнително проучване. Вероятно в тази таблица има грешка или в другата таблица е сгрешен показателят рн-над 9. Имат думата специалистите.

от Димитър Пандурски / дата: 15 окт 2016

Мисля, че тази книга ни разкрива ключа към човешкото здраве. Закиселеността на организма на днешния човек е причината за всичките заболявания, включително и онкологични. В нея е разкрита същността на алкализирането на организма, посочени са здравословните стойности на показателя рН - 7,3-7,4, застъпени са трудове на прочути медици и лечители, които още през 30-те години на 20 век са открили причините за болестите. Всеки читател трябва да има тази книга в библиотеката си, за да бъде здрав, работоспособен, с отлично самочувствие и да живее дълго.

от Стоян Стоянов / дата: 16 май 2016

За пръв път от тази книга научих, че алкалната кръв е в основата на здравето на човека. Но защо нито един лекар не го е обяснил на пациентите си и едва сега се заговори за алкализиране на организма. За пръв път разбрах какво представлява "водородният показател". Ако съм болен от диабет, дали това означава, че организмът ми е закиселен. Този въпрос ще задам на издателите на тази много полезна книга.

от Барт Ърман / дата: 06 мар 2016

Хахахахаха, първоначално разчетох заглавието като "Чудото на АЛКОХОЛНОТО хранене" и си казах: "Ето я книгата за мен!", но уви...

от Кременлиев / дата: 05 мар 2016

До 2. Антон. Не е вярно! Лимонът има рН над 9! Проверявайте, преди да твърдите!

от Антон / дата: 05 яну 2016

Микимакс : Да, лимонът е киселинен, но е алкално образуващ!

от Микимакс / дата: 27 сеп 2015

А лимонът е с рН около 2,5 но е алкализиращ продукт...Нещо не се връзва с анотацията...

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]