Новите правила в маркетинга и в ПР

Автор: Дейвид Миърман Скот
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 0

Издател Рой Комюникейшън
Брой страници 288
Година на издаване 2009
Корици твърди
Език български
Тегло 530 грама
Размери 22x15
ISBN 9789549335149
Баркод 9789549335149
Категории Маркетинг, реклама и PR, Икономика, Книги

Как да използваме нюзрилийзите, блоговете, подкастите, вирусния маркетинг и онлайн медиите, за да достигнем до купувачите директно!

Мрежата промени правилата за писане и изпращане на нюзрилийзи. Проблемът е, че повечето ПР практикици все още не знаят това. През последните 10 години, откакто мрежата позволи на хората да четат директно нюзрилийзи, правилата за взаимоотношения с публиките се промениха. Време е да продължим напред и да обсъдим добрите перспективи, които предоставя ПР в Уеб 2.0.
* Искате ли да достигнете директно до купувачите?
* Искате ли трафик към вашия сайт?
* Искате ли да се появявате сред първите резултати в търсачките?
* Искате ли да привлечете купувачи, които търсят, онова, което вие предлагате?
* Искате ли да привлечете хората в процеса на продажби?
* Искате ли да се конкурирате по-ефективно?
Ако отговорът на зададените въпроси е "Да", то "Новите правила в маркетинга и в ПР", е книгата която ще ви разкрие как да постигнете тези цели. За да ги постигнете, трябва да сте подготвени да промените начина, по който мислите за нюзрилийзите.

Марк Леви, съавтор на "Как да убеждаваме хората, които не искат да бъдат убеждавани" и основател на компанията за маркетингови стратегии "Леви иновейшън" казва за книгата на Дейвид Миърман Скот: "Новите правила в маркетинга и в ПР" напътства читателите как да създадат кампания, демонстрираща лидерство в мисленето, чрез използването на влиятелните и дълготрайни инструменти на социалните медии. Това е безценен пътеводител за всички, които искат да изградят репутацията на своите идеи и организация."
Дейвид Миърман Скот е автор, консултант, и лектор на семинари. Специализирал се е в използването на онлайн съдържание за маркетинг и продажба на продукти и услуги за клиенти от цял свят. Редактор е в списание "Е-контент" и автор в списание "Продъкт маркетинг". Негови публикации са излизали в такива разнообразни издания като CMOMagazine.com, "Бизнес уийк", "Компететив интелиджънс", Норт американ ривю, MarketingProfs.com, RainToday.com, "Маркетинг таймс" и много други. Участвал като лектор в конференции и събития в повече от 20 държави на 4 континента. Водещ е на семинара "Ефективни маркетингови програми", организиран от "Прагматик маркетинг", двудневен курс, обучаващ курсистите в повтарящ се процес, който компаниите, могат да използват, за да създадат, управляват и измерват маркетингови програми с висока възвращаемост (ROI).

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]