Регистрация Вход

Ваучер за подарък RFID

 • 3.00 Рейтинг: общ рейтинг: 3.00 (376)
много слаба слаба добра много добра страхотна
Наличност: ДА Доставка: 3 дни

Анотация: Зарадвайте Ваш близък или приятел с Ваучер за подарък - нека сам се наслади на избора си в Хеликон!

Моля, в полето "забележка" в края на Вашата поръчка, уточнете с кой дизайн предпочитате да бъде поръчаната от вас карта- наличните дизайни можете да ... прочети още

Ваучер

Стара цена: 30.00 лв.
Отстъпка: 0.00%
Нова цена: 30.00 лв.

Виж също

Анотация

Зарадвайте Ваш близък или приятел с Ваучер за подарък - нека сам се наслади на избора си в Хеликон!

Моля, в полето "забележка" в края на Вашата поръчка, уточнете с кой дизайн предпочитате да бъде поръчаната от вас карта- наличните дизайни можете да видите в полето "описание".

Визията на ваучерите ще се променя в зависимост от сезоните и наближаващите празници. Моля, възползвайте се от възможността да подарите книги!

Как да използвате картата:

Вие можете да използвате тази карта за пълно или частично плащане на стоки в книжарниците на Хеликон в страната, както и за поръчки, направени онлайн на helikon.bg.

Когато използвате картата онлайн, моля следвайте внимателно инструкциите . Сумата на Вашата поръчка ще бъде приспадната от баланса на картата.

Справка за баланс:

Настоящият баланс по картата ще бъде отразен на касовата бележка, когато пазарувате. Можете да проверите своя баланс по всяко време и на касите на Книжарници Хеликон в страната.

Условия за ползване на картата.

1. Валидно активирани карти могат да бъдат използвани за пълно или частично заплащане на стоки в книжарници Хеликон в страната , както и за онлайн поръчки на helikon.bg. За онлайн поръчки, моля спазвайте инструкциите в хода на поръчката. Нe се връща ресто, ако стойността на транзакцията е по-малка от баланса по картата, остатъчният баланс може да бъде използван за бъдещи покупки.

2. Тази карта не може да бъде използвана за покупка на други ваучери, както и балансът по картата не се заменя за пари в брой.

3. Картата е само за лично ползване и не може да се използва за търговски цели/включително препродажба/без писменото разрешение от Хеликон.

4. Тази карта няма гаранционното покритие на чек, дебитна или кредитна карта.

5. Валидността на картата е 6 месеца от датата на издаване. За дата на издаване се счита денят в който е закупена от Хеликон.

6. Хеликон не могат да бъдат държани отговорни за загуба, кражба или повредена карта, както и за кредити по тези карти. Хеликон не могат да бъдат държани отговорни за суми използвани от картата Ви без Ваше знание.

7. Хеликон си запазва правото да приложи тези правила при казуси, свързани с правото, сигурността, както и да деактивира картата, ако има причини за това, изразени от властите.

8. Картата може да се използва за заплащане на стоки с по-висока цена от баланса на картата с доплащане в брой.

9. Условия за използването на картата онлайн можете да намерите на helikon.bg.

Плащане онлайн с "Ваучер за подарък"

Необходимо е да сте регистриан потребител в системата на helikon.bg, само при това условиер Вие имате възможност да заплатите избраните от Вас артикули чрез "ваучер за подарък".

Кредитът по Вашата карта можете да проверите във всеки един момент при влизане в персоналния Ви профил и регистриране на номера на Вашия "ваучер за подарък".

Сумата с която разполагате, ще бъде видима и в пазарската Ви количка, след въвеждането на съответния номер на Вашия "ваучер за подарък" във вашия профил или директно във формата под кошницата с вашата поръчка.

изпрати мнениеМнения за продукта (3)

Подреди по:
 • докладвай

  към Калина: Ваучер можете да закупите и директно от книжарници Хеликон, като изберете на място и съответната визия на ваучера. Очакваме Ви!

 • докладвай

  Може ли да се закупи ваучер директно от книжарницата? Колко време отнема и мога ли там да си избера дизайна?
  Благодаря!

 • докладвай

  има ли някакъв ваучер, при покупката на който подарявате бутилка вино или се бъркам ? :) искам да направя подарък на един ценител на виното и книгите и би било хубаво ако има такъв ваучер, благодаря предварително за отговора, хубав ден :)

Кирилица:
Попълнете текста от картинката

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

 1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
 2. Написани само с главни букви
 3. Написани на латиница
 4. Съдържащи препратки към други сайтове.

За всякакви други въпроси или коментари моля изпращайте на service@helikon.bg