Регистрация Вход

ПОСРЕЩНИ НОВОТО В ТЕБ, за да се прояви ОКОЛО ТЕБ

 • 0.00 Рейтинг: общ рейтинг: 0.00 (0)
много слаба слаба добра много добра страхотна
ePUB Без защита Съвместим с всички устройства

Анотация: Десетте симптома за блокаж Вътрешно Съпротивление, изразено във физически, емоционални и психически симптоми. 2. Липса на сигурност и защита. 3. Нуждата от работа!? 4. Негативни очаквания за изхода на нещата. 5. Негативни очаквания за себе си и своята ... прочети още

Електронна книга

Цена:: 5.00 лв.

Анотация

Десетте симптома за блокаж

 1. Вътрешно Съпротивление, изразено във физически, емоционални и психически симптоми.
  2. Липса на сигурност и защита.
  3. Нуждата от работа!?
  4. Негативни очаквания за изхода на нещата.
  5. Негативни очаквания за себе си и своята същност.
  6. Прикрепването към правилата.
  7. Прикрепването към предразсъдъците. 
  8. Приемайки се като изключение. 
  9. Страх от загуба.
  10. Самосаботаж или неосъзнат вътрешен конфликт.
  Пет процента — ЗА и Деветдесет и пет процента — против.

 

В тази книга е представен един 45 годишен опит в следване на мечтите за промяна на личния живот изразяващи се в търсенето на духовна, материална и финансова свобода, т.нар. пълна свобода.

Героинята предприема това пътуване още в детството, не подозирайки с какво ще се сблъска и какво ще се случи, но следвайки вътрешния си глас и приемайки всеки срещнат за свой учител тя успява да се справи с десетте блокажа, които спират човека да прави това, което иска и го заставят да тъпче на едно и също място години наред в недостиг на .... пълно щастие

Тя преодолява своето собствено противостоене и съпротивление, неспособността си да освободи творческия потенциал в себе си и да даде пространство и свобода на идеята да покълне, да прорасне, да цъфне, да върже и да даде плод.

- Това бе най-дългото пътуване, което някога съм предприемала - казва тя. Без компас и карта, но с вътрешния глас, пътувахме към вътрешността, към извора, към точката, към своята същност.

изпрати мнениеМнения за книгата (1)

 • докладвай

  "Посрещни Новото в Теб, за да се Прояви около Теб" е книгата, която промени живота ми и ме накара да се замисля за много неща. Това е книгата, която ме накара да преразгледам ценностната си система отново и отново и да променя, това което работи против мен и моите желания. Благодарение на тази книга стана квантовия скок в съзнанието ми да изпитвам удовлетворение и радост от живота тук и сега. БЛАГОДАРЯ на Вселената, че ме подкрепяше по всякакъв начин в този дълъг път!
  Това е една необикновена книга, която отваря съзнанието за нови хоризонти и нови възможности в живота. Всеки ред, всяка дума в нея са подбрани и подредени по начин, по който им позволява да проникнат дълбоко в подсъзнанието ти и да отворят твоите собствени канали за просперитет и сила, здраве и живот. Достатъчно е само едно цялостно прочитане на книгата, за да се почувства резултата. После драги приятелю, можеш да отваряш на произволна страница и да се настройваш на честотата на зададената тема. По същият начин бе написана и самата тя. Думите образуват дъга от мощна светлина и позитивизъм. От всяка картина и от всяка страница лъха различна вибрация. Довери се на вътрешния си водач да те води между редовете. Не е необходимо да разбираш или да изучаваш. Всичко вече в теб е закодирано. А тази книга има за задача да ти помогне да стигнеш до личната истина, съдържаща се в кода на собственото ти ДНК.
  Някои си намериха желаната материална сигурност и опора, а други постигнаха мир и любов в дома си. Любопитна съм при теб какво ще се получи?

  Подкрепям те и вярвам в теб, както вярвах във водача и вървях напред и все напред.

  Нека благоденствие цари в душата ти.

  С много любов и светлина,
  Вера Апостолова

Кирилица:
Попълнете текста от картинката

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

 1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
 2. Написани само с главни букви
 3. Написани на латиница
 4. Съдържащи препратки към други сайтове.

За всякакви други въпроси или коментари моля изпращайте на service@helikon.bg