Регистрация Вход

Промяната: Подходът от амбицията към смисъла

 • 3.21 Рейтинг: общ рейтинг: 3.21 (149)
много слаба слаба добра много добра страхотна
ePUB Adobe DRM Несъвместим с:Amazon Kindle

Анотация: „Промяната“ – книга-спътник на едноименния филм – илюстрира как и защо да направим прехода От Амбицията Към Смисъла. Този преход елиминира чувството ни за отделеност, осветява духовната ни свързаност и направлява преминаването от подчинената ... прочети още

Електронна книга

Цена:: 3.50 лв.

Хартиено издание

Цена:: 3.50 лв.
Купи

Анотация

„Промяната“ – книга-спътник на едноименния филм – илюстрира как и защо да направим прехода От Амбицията Към Смисъла. Този преход елиминира чувството ни за отделеност, осветява духовната ни свързаност и направлява преминаването от подчинената на егото утрин на живота към следобеда, в който всичко се ръководипредимно от Смисъла.

Докато обмисляме как да напуснем утринта на живота, където егото е играло основната роля, и да навлезем в следобеда (и вечерта), където Смисълът замества Амбицията, може да се сблъскаме с неочаквани случки, съпътстващи тази нова посока. Почти универсален закон е, че ще преживеем някакъв срив. Но тези сривове или ниски точки осигуряват енергията, която е необходима, за да се отдалечим от егото и да навлезем в Смисъла. Промяната не означава, че ще изгубим страстта и живеца си; тя показва, че се стремим към нещо ново. Решени сме да изпълним живота си със смисъл и цел, а не с непрестанните изисквания и фалшивите обещания, които са запазена марка на егото.

Както Уейн Дайър красноречиво разкрива на тези страници, всички ние имаме възможността да преобразим живота си, като загърбим амбицията и заживеем смислено и целеустремено...
И така ще се завърнем към своя Първоизточник.

 

Уейн Дайър, доктор по философия, е известен в целия свят писател и лектор в областта на самоусъвършенстването. Той е автор на повече от 30 книги, създал е множество аудиокасети
и видеопрограми и е участвал в хиляди предавания по телевизията и радиото. Неговите книги „Бъди господар на живота си“, „Мъдростта на вековете“, „Има духовно решение на всеки проблем“ и бестселърите на „Ню Йорк Таймс“ „10 тайни на успеха и вътрешния мир“, „Силата на намерението“, „Промени мислите си, промени живота си“ са представяни в специални предавания по националната телевизия. Всички тези творби на Уейн Дайър са публикувани на български език от ИК „Кибеа“.

Дайър е защитил докторат по педагогическа психология в университета „Уейн“ и е работил като асистент в университета „Сейнт Джон“ в Ню Йорк.

Уейн Дайър

Буквално всяка негова фраза е в състояние да промени живота ви, ако вникнете в нея и осмислите в контекста на заобикалящата ви действителност. По думите на Луиз Хей, не по-малко известна тълкувателка на човешката душа, житейската мъдрост в книгите на Уейн Дайър може да помогне на всеки човек да открие в себе си неподозирани чудеса. Уейн Дайър е практикуващ психотерапевт, бивш преподавател в Нюйоркския университет. Той ни разкрива непосредствено и достъпно магическия смисъл и практическата полза от себепознанието.

Световна известност като автор му донасят "Вашите слаби места" и "Бъди господар на живота си". Неговите творби - сред които можем да отбележим и по-новите "Ще видиш, щом повярваш", "Истинска магия", "Мъдростта на вековете", "Всекидневна мъдрост" - помагат на читателя да вникне в сложните извивки на собствената си душа. И така да трансформира начина си на мислене - а оттам и живота си, - че да изпита несравнимото усещане за свобода и пълна принадлежност към копнежите на сърцето си.

 • Мнения за книгата (0)
 • Издател: Кибеа
 • Език: български
 • Формат: ePUB
 • Защита: Adobe DRM
 • ISBN: 9789544745493
 • Съвместим с:
 • е-Четци
  Android устройства
  iPad
  PC / Mac
 • Несъвместим с:
 • Amazon Kindle

изпрати мнениеМнения за книгата (0)

Кирилица:
Попълнете текста от картинката

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

 1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
 2. Написани само с главни букви
 3. Написани на латиница
 4. Съдържащи препратки към други сайтове.

За всякакви други въпроси или коментари моля изпращайте на service@helikon.bg