ПОСРЕЩНИ НОВОТО В ТЕБ, за да се прояви ОКОЛО ТЕБ

Автор: Вера Апостолова

Формат: ePUB ePUB

Коментари: 1

Издател Фондация-Буквите
Език български
Формат ePUB
ISBN 9786191542178
Баркод 9786191542178
Категории Самопознание и самопомощ, Приложна психология, Е-книги

от Вера Апостолова / дата: 24 яну 2017

"Посрещни Новото в Теб, за да се Прояви около Теб" е книгата, която промени живота ми и ме накара да се замисля за много неща. Това е книгата, която ме накара да преразгледам ценностната си система отново и отново и да променя, това което работи против мен и моите желания. Благодарение на тази книга стана квантовия скок в съзнанието ми да изпитвам удовлетворение и радост от живота тук и сега. БЛАГОДАРЯ на Вселената, че ме подкрепяше по всякакъв начин в този дълъг път!
Това е една необикновена книга, която отваря съзнанието за нови хоризонти и нови възможности в живота. Всеки ред, всяка дума в нея са подбрани и подредени по начин, по който им позволява да проникнат дълбоко в подсъзнанието ти и да отворят твоите собствени канали за просперитет и сила, здраве и живот. Достатъчно е само едно цялостно прочитане на книгата, за да се почувства резултата. После драги приятелю, можеш да отваряш на произволна страница и да се настройваш на честотата на зададената тема. По същият начин бе написана и самата тя. Думите образуват дъга от мощна светлина и позитивизъм. От всяка картина и от всяка страница лъха различна вибрация. Довери се на вътрешния си водач да те води между редовете. Не е необходимо да разбираш или да изучаваш. Всичко вече в теб е закодирано. А тази книга има за задача да ти помогне да стигнеш до личната истина, съдържаща се в кода на собственото ти ДНК.
Някои си намериха желаната материална сигурност и опора, а други постигнаха мир и любов в дома си. Любопитна съм при теб какво ще се получи?

Подкрепям те и вярвам в теб, както вярвах във водача и вървях напред и все напред.

Нека благоденствие цари в душата ти.

С много любов и светлина,
Вера Апостолова

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]