Регистрация Вход

Помощ

Регистрация

За да пазарувате от helikon.bg не е необходимо да бъдете регистриран потребител. Регистрацията ви дава някои предимства като следене на статуса на поръчката , история на предишни поръчки и т.н.

 

Ако изберете да се регистрирате е необходимо да натиснете бутон "Регистрация" , който ще ви отведе до форма за попълване на вашите лични данни. Всички полета отбелязани със * за задължителни.

След като завършите регистрацията си , на посочения e-mail за връзка ще получите потвърждение за успешна регистрация. Писмото ще съдържа и линк, върху който трябва да кликнете, за да активирате акаунта си. Тази активация е задължителна, за да ви разпознава сайта като регистриран потребител.

В случай, че забравите Вашата парола, можете да изберете бутона "ВХОД" и при отваряне, в средната част на Вашия екран въведете e-mail-а , с който сте се регистрирали. Паролата ще Ви бъде изпратена веднага и Вие ще можете да пазарувате отоново през акаунта си .

 

Когато влизате в магазина като регистриран клиент, е необходимо да минете през етап на идентефикация.

 

Напишете потребителското си име и парола и натиснете бутона "ВХОД". Вие можете и да промените своята парола, като е необходимо само да изпишете електронния си адрес и старата си парола.