Послания от Вселената: Пожелай Живота си!

Автор: Виктория Богданова; Веселина Петрова

Коментари: 17

Издател Факел
Брой страници 236
Година на издаване 2010
Корици меки
Език български
Тегло 306 грама
Размери 0x0
ISBN 9544111697
Баркод 9544111697
Категории Духовни учения, Езотерика. Духовни учения, Книги

Съзнанието на човечеството е израснало до ниво, на което всеки човек може лесно да се научи да променя света около себе си, да сътвори живота си по начин, какъвто му харесва.
Вселената приема денонощно поръчки от нас, без почивен ден, без претенции и без осъждане.
Способни сме да израснем бързо и съзнанието ни да триумфира, да упражняваме правото си на избор, да живеем избрания от нас живот, но първата стъпка е да се събудим!

Представяната от двете авторки книга е едно духовно зърно в плявата на човешкото физическо съществуване. С тази книга не се заявява позиция на посветени. Точно обратното, те както и милиони човешки същества са били озарени от потребността да търсят зърна на духовността. Ако се съди по книгата, са направили "нечовешка" крачка в тази насока. Нещо повече, усетили са и то не толкова с разума правилната посока, както и необходимостта да споделят тази крачка с ближните. Осъзнато или не, но с много труд и с тази книга, тяхното внушение е дискретно, но равнозначно на послание - всеки е призван според божия замисъл да направи първата крачка. Има доста начини за духовно израстване. Техниките за успокояване на материалното ни его е може би най-човешкото по този сложен духовен път. Рядко се срещат да бъдат събрани на едно място. И това е друго достойнство на книгата.
Проф. д-р Г. Маринов

от Таня Милева / дата: 15 ное 2010

Е, реших ще си я купя. Не може нещо, което не е интересно да се обсъжда толкова много. Ще пиша мнение, като я прочета.

от читател / дата: 31 окт 2010

Направо това тук си е голям спор..

от mijjjka / дата: 27 окт 2010

Пенчев, темата (ако изобщо си я чел!!! ) в никакъв случай не би могла да се нарече разхвърляна. А че жените наистина са "горки" и жалки - това е безспорен факт - мога само да те адмирирам за правилността на констатацията ти!

от Стела Николова / дата: 26 окт 2010

Помните ли оня виц, защо край казана на Българите в ада нямало дявол, който да ги бута обратно?........

от Пенчев / дата: 21 окт 2010

Голяма мафия сте, майки! :) Какво толкова плюете горките жени, вместо да се радвате, че знанията от въпросния форум ги има и на хартия, което е много по удобно от четенето на някаква разхвърляна тема. Не подкрепям плагиатството, нито имам някаква връзка с тъй наречените авторки, но не се ли предполага след като практикувате въпросните техники да може да погледнете нещата от по-високо и да приемете по-спокойно случилото се? Може би книгата ще е полезна на много хора, независимо кой е истинският автор.

Бъдете щастливи!

от Тони Маринова / дата: 13 окт 2010

Е, нито нещо "духовно" има в стореното от авторките, нито може да става въпрос за "положен труд" от тяхна страна!
Чудя се на тия, които не прочитат коментарите, написани преди тях! Явно е важно само изказването на лично мнение.
Да са живи и здрави "авторките", да четат по-често книгата си - може така да победят егото си наистина и знам ли... да поемат по пътя на "духовното израстване"!
Житейската ви драма, дами-"авторки", явно е много тежка; стискам ви палци по Пътя!

от Gema / дата: 13 окт 2010

Милен Игнатов,
сигурно ще има продължение книгата - нали се още има форуми и споделящи знанието си по тези форуми :)
"Авторките" ще се постараят ;)
Пък и сигурно ще искат и да им се благодари, че популяризират я форума, я изказалите се в него ;)

Ставри Калинов има едно разсъждение въру думата автор. и "дамите" доказват, че е прав!
автори=аВТОРИ - втори са, не са създатели
повтарят чужди думи и мисли

от mijjjka / дата: 13 окт 2010

Истинският автор на тази книга е Лени Антонова, с ник в БГ мама lenny_pld - една НЕВЕРОЯТНА личност, която съм щастлива да познавам макар и само виртуално! Та тази жена е истинската авторка на тази книга и в това може да се увери всеки, който влезе в темата за Подсъзнанието и проследи хронологията на нейното развитие.
Много от нас пишем в темата от повече от две години и всяка е дала по нещо от себе си в търсенето, превеждането и систематизирането на информацията.
Тези две особи, нарекли себе си "авторки" с дълбоки духовни познания са едни крадли и самозванки. Жалки създания, мъчно ми е за вас.

от eldivine / дата: 13 окт 2010

Кое по-точно е АВТОРСКО от тази книга, че аз не разбрах? Всичко е изкопирано едно към едно оттук http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=526621.0. Просто "дамите" са ползвали готовите линкове, а не са направили "нечовешка крачка да съберат нещата на едно място", както пише г-н професора в "препоръките" си в началото на книгата.
Даже не са си направили труда да префасонират нещата. Мудрите са взети от сайта http://zashto-kak.hit.bg/. За 101 утвърждения от Луиз Хей е ясно и т.н. Има и:
1. Техниката на Desss за зарядното и портмонето
2. Зареждането на визитките от Винце
3. Писане на 25 желани
4. Превели са и посочения във форума линк за 12-те признака на просветлението
5. АВТОРСКАТА ми техника за разговор с Висшия Аз, която е копирана даже с препинателните ми знаци и начина ми на изказване оттук http://archives.bg-mamma.com/archive/index.php?topic=435048.msg12914053#msg12914053.

Смятам да им потърся сметка как ще докажат, че техниката е тяхна "авторска", като не могат да копират начина ми на изказване, виден и от това ми мнение...

Явно "дамите" са се погрижили да цитират само издадените книги (защото издателствата, които са ги издали веднага ще им потърсят сметка), а крадените техники от форума на бг-мамма са ги писали за "авторски". Това представлява цялата книга. Мир тям!

от viki / дата: 11 окт 2010

Книгата е изкопирана от форума на бг-мама в темата за "подсъзнанието може всичко" Незнам тези гопожи как не ги беше срам, че чак се наричат и "авторки" , което е смешно да бяхте поне цитирали хората, чийто оригиналин труд откраднахте. Но вие мисля, че знаете добре , че всяко нещо се връща така, че дерзайте.

Другите може да си спестите 11 лв и да посетите форума и темата и да прочетет всичко от там..

от Габриел Божидаров / дата: 07 сеп 2010

Много полезна книга, за духовното самоусъвършенстване.Препроръчвам я да си я купите още сега.

от Ани Сиракова / дата: 07 сеп 2010

Това е едно много полезно настолно четиво. Радвам се че я открих, много полезна за душата.

от Милен Игнатов / дата: 07 сеп 2010

Ще има ли втора част на тази книга? Уникална е! Как не виждаме простите неща от живота, а живеем като на сън. Книгата е страхотна за "събуждане".

от Станимира Делякова / дата: 07 сеп 2010

Подариха ми тази книга и сега е моят наръчник за успех! Браво, че има и български автори, които да ни накарат да "прогледнем". Тази книга е за всеки, който иска да промени живота си и да заживее с хармония със Вселената!

от Александров / дата: 30 юли 2010

Книгата има приносно значение, защото двете българки споделят собствения си опит в духовните практики.

от Пантелеев / дата: 22 юли 2010

Изнандващо добра книга!

от Генади Петров / дата: 22 юли 2010

Едно много полезно и оригинално четиво. Изненадата е, че авторите са българки.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на service@helikon.bg

Пожелай си живота или как да общуваме със себе си

Всички сме частици от Бога. Ако не вярвате в Бог,  може би вярвате, че съществува Космическия разум. Ако обаче сте тотален атеист, скептичен и недоверчив по природа и не вярвате, че микро и макрокосмоса, са две отделни лица на едно и също нещо, то едва ли ще можете с лека ръка да отречете Законите на квантовата физика.
Съвременните квантови физици доказаха връзката между живота на Земята и Космогонията, чрез основния Закон за привличането. Не Притеглянето, а на Привличането, чиято същност вече започна да променя постепенно съзнанието на света, на човечеството и най-вече на отделния разумен индивид.
Как ли? Много е просто.
Според този Закон, ако сутрин се събудиш с лошо настроение, с мрачни чувства към нещата, които ти престоят да вършиш, ако си изпълнен с изцяло отрицателна енергия, тази енергия моментално кореспондира с космическата енергия, отлита като информация до космоса и се отразява в него като в огледало за обратно виждане.
И излъчената от нас психоенергия светкавично се завръща с десеторно по-голяма силна върху самите нас, като първоизвор дал началото на отрицанието.
Защо десеторно по-силна ли? Ами защото по обратния си път твоята мрачност привлича всички отрицателни енергии, покрай които минава или които среща по пътя си.
Ако обаче още със ставането от леглото ти първото нещо, което сториш е да се усмихнеш на света, на деня, на себе си, на децата, на семейната си половинка, с която снощи сте се сдърпали пак за липсата на пари или за другите гадости от бита, ако цялото ви същество се превърне в осъзнат източник на великодушие и позитивно настроение, то тутакси ще поеме своя стремителен и индивидуален път към вселенския планетаруим и ще се завърне при теб с десетократна позитивна мощ. И най-важното - ще ощастливи още по-силно и без друго щастливата ти главица. И душица.
Колкото и да си недоверчив по рождение, колкото и да си задръстено скептичен, съмняващ се във всичко, което те заобикаля, колкото и да си разочарован от живота си и от хората около теб, от себеподобията ти по света и у нас, зарежи за мъничко целия си натрупан скепсис, съскаща жлъч и гневно неудовлетворение и се опитай да проумееш и най-вече да попрактикуваш правилата на Закона за привличането.
Защото много, много преди гениалните квантови физици, геният на народа ни е рекъл: ”Каквото повикало, такова се и обадило!”. Повикай доброто и то ще те сполети мигновено. Излъчиш ли злото, което си допуснал в себе си, което си позволил да те победи и да превземе, ден и нощ злобата и завистта няма да те оставят на мира.
Това на кратко е смисълът на книгата наръчник „Посланията на Вселената”. Само погледни съдържанието и ще видиш, че двете авторки не залагат толкова върху теорията на този новооткрит закон, но всъщност познат още от древността закон,  колкото върху практическата полза от него, върху познанието как да го прилагаме. И двете споделят най-вече личния си опит и своя напредък, придобит чрез поредица от духовни техники и всекидневни занимания.
Прочети и съчетай приятното с полезното, и най-вече подобри самостоятелно естествената си душевност като среда, генерираща предимно добрина.
И всяка твоя позитивна промисъл, ще ти се отблагодари, като ти се случи.

            

Румен Леонидов