Тракийското Писмо декодирано - III

Автор: Д-р Стефан Гайд
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 5

Издател Институт по Трансцедентна наука
Брой страници 196
Година на издаване 2017
Корици меки
Език български
Тегло 255 грама
Размери 14x20
ISBN 9789549184730
Баркод 9789549184730
Категории Археология. Антикварство. Извори, История, Книги

Д-р Стефан Гайд е роден през 1960 г. в сърцето на Древна Тракия (днешна България). От края на 80-те години живее със семейството си предимно в Калифорния, САЩ, където се занимава с психиатрия, психоанализа, лингвистика и древни езици, философия и религия. Съосновател е на Института по Трансцендентна Наука и Психоанализа в началото на 90-те години в Лонг Бийч, Калифорния. Автор е на редица публикации в областта на психиатрията и трансцендентния психоанализ. Напоследък работи и в областта на Трансцендентната Тракология, което довежда до значимото му неотдавнашно откритие -ДЕКОДИРАНЕТО НА ДРЕВНАТА ТРАКИЙСКА ПИСМЕНОСТ. Настоящата му книга разглежда процеса на Декодирането с помощта на методите на Трансцендентната Наука, и води до изводи, които променят основни концепции в историческата наука и тракологията завинаги.

Ключови думи: Промо -15%, Вдъхновение за пролет, Нови книги, нови светове

от Един юнак / дата: 23 яну 2024

Златни книги! препоръчвам!

от Иван Миладинов / дата: 11 апр 2011

Стефане ! - търса контакти с Вас!

от Иван Н. Миладинов / дата: 25 ное 2010

Стефане ! -прочел съм всичко което излиза в България из под твоето перо.Благодаря ти много ! Не се бой от нищо!? Работи и твори, минавай напред и тъпчи .Само така ще те почитат и уважават.Не се огъвай пред завистниците !!!!!!!!!!!

от Контрареконтрадекодатор / дата: 03 ное 2009

Поредният ненормалник! Декодатор? Баси кодаторите, щом тоя им е декодатор!

от Трансцендентен фройдист, психиатър и ловец на психове / дата: 04 окт 2009

Д-р Стефан Гайд е роден през 1960 г. в сърцето на Древна Тракия (днешна България),ПО-ТОЧНО София, откъдето са 95 % от ЧЕТЯЩИТЕ ТУК.). От края на 80-те години живее със семейството си предимно в Калифорния, САЩ, където се занимава с психиатрия, психоанализа, лингвистика и древни езици, философия и религия (БРЕЙ!). Съосновател е на Института по Трансцендентна Наука и Психоанализа в началото на 90-те години в Лонг Бийч, Калифорния. Автор е на редица публикации в областта на психиатрията и трансцендентния психоанализ, ( НО ЗА ТЯХ НЯМА БИБЛИОГРАФСКА СПРАВКА, ТОЕСТ МЯЗА НА ИЗМИСЛИЦА!). Напоследък работи и в областта на Трансцендентната Тракология, което довежда до значимото му неотдавнашно откритие -ДЕКОДИРАНЕТО НА ДРЕВНАТА ТРАКИЙСКА ПИСМЕНОСТ. Настоящата му книга разглежда процеса на Декодирането с помощта на методите на Трансцендентната Наука, и води до изводи, които променят основни концепции в историческата наука и тракологията завинаги. ВО ВЕКИ ВЕКОВ, АМИН! Да се Радваме, че Наш Сънародник, Макар, че Още е и Американец е Постигнал Такива Световнозначими Успехи! Хип-хип-ура!

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]

Тази книга отваря нова страница в изследването на историята на нашите прадеди, а може би, дори и в историята на древността. Открита е древната тракийска библия Бесика - безценен извор за езика и писмеността на древните траки! Неочаквано и изключително по важност за България откритие! Намерена е древната тракийска библия Бесика, която траколозите търсят вече няколко десетилетия и която се считаше за безвъзвратно изгубена. В нея  е споменат и праотецът на Тракия - Орфей, както и орфеевият завет между Бога и народа на Тракия. Азбуката и езикът, на който е написана тази библия се наричат „бугарски” и са предшестващи и потресаващо близки спрямо азбуката и диалектите на съвременния български език - според автора. Тази книга разглежда и процеса на декодиране с методите на трансцендентната наука.

Диана Иванова, Хеликон – Пловдив, Център