Регистрация Вход
Тракийското Писмо декодирано - III

Тракийското Писмо декодирано - III

 • 3.12 Рейтинг: общ рейтинг: 3.12 (530)
много слаба слаба добра много добра страхотна
Наличност: НЕ

Анотация: Д-р Стефан Гайд е роден през 1960 г. в сърцето на Древна Тракия (днешна България). От края на 80-те години живее със семейството си предимно в Калифорния, САЩ, където се занимава с психиатрия, психоанализа, лингвистика и древни езици, философия и религи ... прочети още

Хартиено издание

Цена:: 10.00 лв.
Купи

Анотация

Д-р Стефан Гайд е роден през 1960 г. в сърцето на Древна Тракия (днешна България). От края на 80-те години живее със семейството си предимно в Калифорния, САЩ, където се занимава с психиатрия, психоанализа, лингвистика и древни езици, философия и религия. Съосновател е на Института по Трансцендентна Наука и Психоанализа в началото на 90-те години в Лонг Бийч, Калифорния. Автор е на редица публикации в областта на психиатрията и трансцендентния психоанализ. Напоследък работи и в областта на Трансцендентната Тракология, което довежда до значимото му неотдавнашно откритие -ДЕКОДИРАНЕТО НА ДРЕВНАТА ТРАКИЙСКА ПИСМЕНОСТ. Настоящата му книга разглежда процеса на Декодирането с помощта на методите на Трансцендентната Наука, и води до изводи, които променят основни концепции в историческата наука и тракологията завинаги.

Ревюта

Тази книга отваря нова страница в изследването на историята на нашите прадеди, а може би, дори и в историята на древността. Открита е древната тракийска библия Бесика - безценен извор за езика и писмеността на древните траки! Неочаквано и изключително по важност за България откритие! Намерена е древната тракийска библия Бесика, която траколозите търсят вече няколко десетилетия и която се считаше за безвъзвратно изгубена. В нея  е споменат и праотецът на Тракия - Орфей, както и орфеевият завет между Бога и народа на Тракия. Азбуката и езикът, на който е написана тази библия се наричат „бугарски” и са предшестващи и потресаващо близки спрямо азбуката и диалектите на съвременния български език - според автора. Тази книга разглежда и процеса на декодиране с методите на трансцендентната наука.

Диана Иванова, Хеликон – Пловдив, Център

изпрати мнениеМнения за книгата (4)

Подреди по:
 • докладвай

  Стефане ! - търса контакти с Вас!

 • докладвай

  Стефане ! -прочел съм всичко което излиза в България из под твоето перо.Благодаря ти много ! Не се бой от нищо!? Работи и твори, минавай напред и тъпчи .Само така ще те почитат и уважават.Не се огъвай пред завистниците !!!!!!!!!!!

 • докладвай

  Поредният ненормалник! Декодатор? Баси кодаторите, щом тоя им е декодатор!

 • докладвай

  Д-р Стефан Гайд е роден през 1960 г. в сърцето на Древна Тракия (днешна България),ПО-ТОЧНО София, откъдето са 95 % от ЧЕТЯЩИТЕ ТУК.). От края на 80-те години живее със семейството си предимно в Калифорния, САЩ, където се занимава с психиатрия, психоанализа, лингвистика и древни езици, философия и религия (БРЕЙ!). Съосновател е на Института по Трансцендентна Наука и Психоанализа в началото на 90-те години в Лонг Бийч, Калифорния. Автор е на редица публикации в областта на психиатрията и трансцендентния психоанализ, ( НО ЗА ТЯХ НЯМА БИБЛИОГРАФСКА СПРАВКА, ТОЕСТ МЯЗА НА ИЗМИСЛИЦА!). Напоследък работи и в областта на Трансцендентната Тракология, което довежда до значимото му неотдавнашно откритие -ДЕКОДИРАНЕТО НА ДРЕВНАТА ТРАКИЙСКА ПИСМЕНОСТ. Настоящата му книга разглежда процеса на Декодирането с помощта на методите на Трансцендентната Наука, и води до изводи, които променят основни концепции в историческата наука и тракологията завинаги. ВО ВЕКИ ВЕКОВ, АМИН! Да се Радваме, че Наш Сънародник, Макар, че Още е и Американец е Постигнал Такива Световнозначими Успехи! Хип-хип-ура!

Кирилица:
Попълнете текста от картинката

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

 1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
 2. Написани само с главни букви
 3. Написани на латиница
 4. Съдържащи препратки към други сайтове.

За всякакви други въпроси или коментари моля изпращайте на service@helikon.bg