Световната конспирация

Автор: Дейвид Айк
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 17

Издател Бард
Преводач Валентин Евстатиев
Брой страници 1024
Година на издаване 2013
Корици меки
Език български
Тегло 773 грама
Размери 14x20
ISBN 9789546553720
Баркод 9789546553720
Категории Социология и политология, Хуманитарни науки, Книги

„Обществото ни се управлява от безумци, които преследват безумни цели. Мисля, че ни управляват маниаци в името на маниакални идеи и мисля също така, че за тези мои думи могат да ме пратят в лудницата. Ето това е безумното.“ -Джон Ленън

Дейвид Айк търси отговори на големите въпроси: Кои сме ние? Къде се намираме? Кой всъщност контролира световните събития и с каква цел?

Търсенията му го отвеждат в над 40 държави и му навличат масов присмех и осъждане от страна на хора с ограничен ум и такива, които не желаят човечеството да разбере същността на безрадостното положение, в което се намира. Но Дейвид Айк не се обезсърчава. Той продължава да представя разкритията си, без да се бои от последствията и сега нещата започват да се променят. Огромен и все по-нарастващ брой хора започват да гледат на творчеството му по нов начин, защото предсказаното от него в предишни книги става реалност с всеки изминал ден. Световната конспирация е изключителна и уникална книга. Тя представя по великолепен начин скритите връзки между хора, събития и теми, които на пръв поглед нямат нищо общо помежду си, но всъщност създават една цялостна картина.

Само когато се свържат отделните точки, могат да се видят нещата в тяхната удивителна цялост. Поразителни разкрития очакват читателя на всяка страница. Айк разбулва истината за дълга поредица от факти, като се започне от древната история и се стигне до наши дни.

Ключови думи: Тайни и загадки, Промо -25%, Измамна реалност, Пробуждането, Празнични майски отстъпки

от николов / дата: 16 ное 2023

Виждам различни мнения. Както е казано "всяка коза на свой крак", но най-вече трябва да се Мисли и четат различни мнения, както и Истинско Образование. Дейвид Айк е един от тези Мислещи и Ерудирани хора. Останалото оставям на Вашето съзнание.

от Аз чета / дата: 19 юли 2022

Разбрах за Дейвид Айк преди няколко години , покрай сайта на Стойчо Керев . Гледал съм и документални филми с него , сега ще прочета и книгата . Все повече хора трябва да се информират за истинските причини и манипулативни методи , които изкривяват щрихите на нашата илюзия , наречена реалност ! Сигурен съм , че книгата е много добро попадение !

от Валери Стойнов / дата: 07 ное 2018

Вече има написана книга, относно това, кой управлява Земята в момента:
1 Йоан 5:19 Знаем, че ние сме деца на Бога; но целият свят лежи под контрола на лукавия.

от Зебеди / дата: 27 май 2017

"Само неудачници и нереализирани хора могат да вярват в световната конспирация.
Умните и смелите движат света напред, а неудачниците все търсят някой друг, който им е виновен за провалите."

Конспирация - Запазване в тайна, прикриване на някаква дейност или проява. Само един страхлив (слаб) или невеж човек би страничил от информация, която разкрива корупция на най-високи нива.. Всичко е информация, а дезинформацията идва от всякъде, но най-вече от медиите и вестниците, главния източник на информация за масата...

Умните и смелите са тези, които се борят за доброто... защото да си добър и да помагаш е много по-трудно от това да цакаш останалите и да търсиш собствена изгода. Точно умните и смелите гледат всяка една страна на дадена гледна точка, без страх, за да намерят сами истината. И е много важно човек да не изпада в крайности, да си има основа! Да е положителен и да вярва че доброто винаги ще победи.. защото в крайна сметка, добро и зло не могат 1 без друго и човек сам избира пътя си ако не е заслепен.. И умните и смелите избират градивен път, себе-изграждащ се. Слабите избират пътя на невежеството

от ЛД / дата: 02 дек 2016

Поздравления за издателство Бард! Една от най - стойностните книги, които съм прочел. Последните събития показват, че все пак има надежда - хората започват да проглеждат. Дано повече хора прочетат тази книга.

от анонимен / дата: 08 ное 2015

Защото един човек не влага толкова труд и средства и време за да напише такава голяма книга, с толкова много разнообразна информация в нея и толкова многопластова и дебела само и само, за да изкара пари и да мотае хората!Всичко е истина и който чете може само да спечели.

от анонимен / дата: 08 ное 2015

Защото ако всичко беше така, както трябва да бъде, дори хора, които не правят нищо в живота си щяха да живеят добре! А се замисли колко неравноправие и несправедливо заплатен труд има, колко вещи хора не са на постове, които заслужават, колко образовани или талантливи стоят без работа и без възможност за реализация!

от анонимен / дата: 08 ное 2015

тоя който е писал осмия коментар..ти прочете ли книгата бе цървул?

от SUN / дата: 17 авг 2014

Всеки има правото да разсъждава и да прави свой собствен извод от собствените си разсъждения, но бих определил думите, "нереализирани" и "неудачници", като прекалено силни. И все пак смятам, че в тези думи има много истина. Силните хора движат света напред, към воини, омраза и разрушение. Аз не бих желал моите деца да живеят в такъв свят. И все пак ние сме разумен вид, не животни, макар, че напоследък наблюдавам повече разум в животното, отколкото в човека.

от / дата: 08 май 2014

Само неудачници и нереализирани хора могат да вярват в световната конспирация.
Умните и смелите движат света напред, а неудачниците все търсят някой друг, който им е виновен за провалите.

от Ваня / дата: 08 май 2014

Ако не четем, ако продължаваме да наричаме хора, като Дейвид Айк луди, скоро ще изпитаме на гърба си чудовищната тежест на собственото си невежество!
Хора, задавайте си въпроси и отговорите ще дойдат! Не търсете отговорите обаче сред политиците и "духовниците".Цялата измама идва от тях и все по-зле ще става

от Тодоров / дата: 08 юли 2013

Най-хубавите книги за конспирацията ги издава братът на любо козарев.

от Кристиян / дата: 08 юли 2013

Старицата се приближила и хвърлила дървото в огъня. Ян Хус погледнал старицата и възкликнал : "О свещена простота." Който не иска да види истината, по-добре да си чете неща от сорта на "Здрач", "Хари Потър" , да живее скучния си сив животец, да блъска к***пчета и бира по цял ден и това е.

от vigilante / дата: 18 май 2013

Дейвид Айк си е ОК - и без да разкрива историята на Битието. Който иска да му се разкрива историята на Битието да чете библейското Битие. От друга страна някои от тези на Дейвид Айк са доста смели, като например, че английската кралица не била човек, а репталоид.

от Николай Узунов до Хайдегер / дата: 18 май 2013

Направо историята на битието се разкрива на страниците й, нали г-н Хайдегер!

от Хайдегер / дата: 18 май 2013

Крайно време е и целокупният Български народ да прочете тази книга, защото тук е скрита цялата информация, която е нужна за разбирането на света.

от Професор Хелсинг / дата: 05 мар 2013

Ей, най накрая една наистина хубава книга за конспирацията!

Четете, защото окото в триъгълника те наблюдава!

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]