Мобилни книжарници


Мобиле 1

Адрес: гр. Созопол, паркинг на рибно пристанище

e-mail:

Работно време:

11:00 до 13:40 ч. и 16:00 до 20:00 ч. - понеделник до неделя

 

 

 

Мобиле 2

 

Адрес: гр. Бургас, Морска градина, до фестивал Пясъчни фигури

 

e-mail:

 

Работно време:

 

11:00 до 14:00 ч. и 16:00 до 20:00 ч. - понеделник до неделя