Куриерска фирма Спиди

Съгласно действащата тарифа за територията на България на куриерска фирма Спиди на база тегло на пратката, дължима сума ППП и вид услуга: до офис на Спиди или адрес на клиента.

Конкретната стойност на доставка на база на тези критерии се калкулира и визуализира преди завършване на он-лайн поръчката.

Куриерска фирма Еконт

Съгласно действащата тарифа за територията на България на куриерска фирма Еконт на база тегло на пратката, дължима сума ППП и вид услуга: до офис на Еконт или адрес на клиента.

Конкретната стойност на доставка на база на тези критерии се калкулира и визуализира преди завършване на он-лайн поръчката.

1. Потребителят е длъжен да получи поръчаната стока и в случай че няма забележки към нея, да заплати цената на създадената онлайн поръчка.

2. В случай че потребител неоснователно откаже да получи и заплати поръчаната стока, следващи негови поръчки ще бъдат изпълнени само след предварително заплащане на заявените стоки, както и транспортните разходи, свързани с тяхната доставка. При неизпълнение на задължението му по т.1, при следваща негова поръчка, потребителят се уведомява чрез електронно писмо на регистрирания електронен адрес за дължимата сума, включваща цената на стоката и стойността на транспортните разходи, която следва да бъде заплатена предварително. Плащането е условие за изпълнение на поръчката и доставката на стоките. Ако потребителят откаже да получи предварително заплатената поръчка, Хеликон.БГ ООД ще възстанови на потребителя в разумен срок сумата на поръчката след приспадане на всички транспортни разходи, реализирани по нейното изпращане и връщане обратно към Хеликон.БГ ООД.

Хеликон.БГ ООД на своя сайт Helikon.bg предлага безплатна доставка за територията на България при онлайн поръчка с продукти на стойност равна или по-висока от 70 лв. По време на промоционална кампания "От петък до понеделник" безплатната доставка отпада за срока на кампанията. Информация за това се посочва и в Общите условия на кампанията.

По време на промоционална кампания "15% отстъпка с промокод: Подарък" безплатната доставка отпада за срока на кампанията. Информация за това се посочва и в Общите условия на кампанията.


Срок на доставка:

До 3 работни дни след датата на генериране на поръчката при складова наличност.

За населени места, които се обслужват по график от куриера, срокът е според съответния график.

За допълнителна информация, моля, свържете се с „Център за обслужване на клиенти” на тел. +359 (0)2 460 40 81 или на [email protected]