Позволете да ви разкажа

Автор: Мариана Илиева

Коментари: 14

Издател Алтея
Брой страници 416
Година на издаване 2013
Корици меки
Език български
Тегло 322 грама
Размери 20x13
ISBN 9789547500143
Баркод 9789547500143
Категории Контактьорство, Езотерика. Духовни учения, Книги

Хартиено издание

Наличност: НЕ
Доставка: не е в наличност

Цена: 12.00 лв.

Авторката, Мариана Илиева, е завършила специалностите История и Философия в Софийски университет „Климент Охридски". След нелепата смърт на единствения й син Пепи и се отключва „честота" за двупосочна и безпроблемна връзка със света на фините енергии. Тя става медиум. Започват ежедневните й контакти с Високо еволюирали Духовни Същества като КРИОН - отговарящ за магнитната решетка на Земята, нейните Духовни Наставници, Духовни Учители и Водачи. Духът на починалия й син Пепи сам търси и осъществява контакт с нея. Следват контакти със стотици, стотици духове на познати и непознати за нея починали хора.
- В „Позволете да Ви разкажа" е събрано познание за вечността на Душата, разума и личността след смъртта, тъй като умира само физическото тяло.
- Проследява се пътя на Душите след смъртта и живота на Духовете в Отвъдното; техните професии, занимания и обучение по време на престоя им там между преражданията.
- Проследени са начините и методите, които Духовете използват, за да ни помагат.
- Духовете сами търсят начин, за да осъществят контакт; Духът отговаря на въпроси, прави съобщения, уточнява факти, събития и др. подробности. Съветва и информира близките си.
- Духовното Същество Крион сам установява контакт с Мариана Илиева, за да я обучава и съобщава нови ИМПЛАНТИ, които тя да доведе до знанието на хората чрез настоящата книга.
- Духовният Учител Тапазян насочва вниманието й към Духовните закони за еволюцията на Вселената. Тук тя е събрала и подредила 395 от тях, които е открила в литературата на различни места.

от Dimitrinka Petkova / дата: 25 ное 2016

Искам да се свържа с госпожа МАРИАНА ИЛИЕВА.Моля , помогнете ми! (0878631425)

от Радка / дата: 25 окт 2016

Прочетох трите Ви книги Марияна. Благодаря Ви за тях. Те дадоха отговор на много мои въпроси, свързани както с моя живот, така и с живота на съпругът ми и синовете ми. На много мои въпроси, свързани със Защо?, си давам отговори благодарение на Вас Марияна. Надявам се и в бъдеще да ми бъдат в помощ, особено когато се отнася за малкия ми син, който е на 20 години и с години се борим с неговата тежка дислексия.

от Десислава Валериева Тасева / дата: 31 окт 2014

Уважавам изключително много вашите книги свързани с езотеричната материя.Загубих сина си на 05.102014г. На 15г.Ще ви бъда изключително благодарна ,ако се осъществи контакт м/у мен и неговата душа.Как да се свържа с вас,това е моят тел. 0887 274 366

от Доротея Тодорова / дата: 16 окт 2014

За да разбереш тези книги трябва си духовно израснал или поне да си тръгнал по този път. Всеки разбира четивото с своя ум и сърце и намира отговори на много въпроси. Нека, който по някакъв начин не ги е разбрал да не хвърля кал. И ако толкова не са Ви харесали защо още на първата не сте се оказали да четете другите. А кое е истина или не нека всеки сам да прецени а не да се слага клеймо за лъжа.

от Доротея Тодорова / дата: 16 окт 2014

Небесата ни гледат я има по поръчка в хеликон пловдив попитах и ми казаха, че могат да я поръчат.

от Илиана / дата: 21 авг 2014

Прочетох и трите книги. За съжаление четвъртата книга Небесата ни гледат не се тиражира.БЛАГОДАРЯ,Мариана,помогна ми да осмисля много неща.Вярвам,че тези книги ще стигнат до повече хора,ще ни направят по-добри.БЛАГОДАРЯ.

от Свинаров / дата: 16 май 2014

Импланти,а?И как знаете,че са Високо еволюирали същества,въз основа на нечие твърдение ли?!"Тяхното"?

от Елена / дата: 05 яну 2014

Прекрасна книга!
Бъдете жива и здрава!Благодаря,че все още има хора като вас за да помагат, на нас невежите с тези прекрасни книги.УСПЕХ ВИ ЖЕЛАЯ! :)

от Маринела Манолова / дата: 08 окт 2012

Прочетох и трите книги на Мариана Илиева.Сърдечно и благодаря за положения огромен труд,да не забравяме за здравословното състояние на авторката и личната и трагедия.Всичко написано е нейно лично преживяване и изстрадано до последния ред.Често препрочитам отново някои пасажи и се замислям за истинските неща в живота и колко много истини пропускаме забързани в ежедневието си и така ден след ден,докато се случи нещо съдбовно и разтърсващо ни.Аз лично се срещнах с Мариана Илиева и със сълзи на очи и благодарих за срещата с моето починало дете.Не мисля че е лесно да се срещаш с различни хора,да ги посрещаш в дома си и да осъществяваш контакти с духове на починали хора.Да си кажем честно кой от нас би пожертвал от времето и силите си?От мен огромно Благодаря на Мариана Илиева.Да е жива и здрава,моля се да намери сили и време за четвърта книга-ще я очаквам с нетърпение.

от димитрина сазанова / дата: 06 юни 2010

4ела съм и другата книга 'тунел.светлина...и още нещо;.книгата е невероятна.сигурна съм 4е,и позволете да разкажа е невероятна. благодаря марияна 4е си написала тези 4удесни книги.4рез твоята книга разбрах какво се слу4ва след смъртта.след като изгубих наи ценното нещо в моят живот.дъщери4ката ми,,,,,виолетка-на 16год.,,,,, при катастрофа със неиният приятел ,,,,,ванката-на20год.,,,,, поздрави от град бургас. димитрина.

от Емилия Димитрова / дата: 16 май 2010

Книгите не ми харесаха. Единствената цел на авторката е книгите й да се продават, а не да помогне на хилядите нуждаещи се от помощ. Грозно и пошло поведение, г-жо. Осмислете ценностите си. Вие спазвате ли 10-те божи заповеди? Там пише, не лъжи. Замислете се над тази божия заповед занапред.

от Маргарита / дата: 23 апр 2010

Прекрасна книга.Безкраина благодарност за положения труд на скъпата за мен Мариана.С пожелания книгата да достигне до възможно повече хора и да им помогне в трудното време в което живеем и да ги накара да ценят повече човешките взаимоотношения а не материалните придобивки.Да се обичат повече и да бъдат благодарни на всеки безценен миг с любимите си хора.С обич.

от анета / дата: 22 окт 2009

БЛАГОДАРЯ за книгата .Много е поучителна за хората и за това как да живеем.На мен лично ми помогна да ценя живота и да обичам повече хората .Да търся хубавото у всеки и промени мирогледа ми за невидимия свят за нас . Много здраве и късмет Мариана на теб и твойте близки и любими хора. БЛАГОДАРЯ ТИ!!!

от Петя / дата: 08 фев 2009

Чудесна книга,помогна на мен и на цялото ми семейство!Бъди жива и здрава ,Мариана!

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на service@helikon.bg