Зеленчукопроизводство

Автор: Иван Б. Порязов; Валентина П. Петкова; Нася Б. Томлекова

Коментари: 2

Издател Дими-99
Брой страници 320
Година на издаване 2013
Корици меки
Език български
Тегло 530 грама
Размери 16x23
ISBN 9789547650640
Баркод 9789547650640
Категории Растениевъдство, Лично стопанство, Книги

Предлаганата книга третира принципите и агротехниката на производството на зеленчуци с намерението да даде основни знания на студентите от висшите училища, специалистите от научното обслужване, зеленчукопроизводителите и любителите градинари със средно образователно ниво. Когато основните знания за растителната физиология, анатомия и функции са понятни, много от принципите и практиките в зеленчукопроизводството следват своята логична последователност. Поради това тук е отделено по-голямо внимание на растежа и развитието на зеленчуковите растения и влиянието на факторите на средата. Основните знания в определена степен излизат извън обичайните граници на знанието за производство на зеленчуци и се срещат с други дисциплини, които намират приложение в зеленчукопроизводството. Това ще улесни читателите в усвояването на материята и при прилагането й в практиката. Поради тези съображения в книгата са включени текстове за болестите и неприятелите, торовете и сортовете зеленчукови култури, предлагани на българския пазар.

от Администратор / дата: 26 юни 2018

На този етап изданието е с изчерпан тираж. От страна на издателството не ни е предоставена информация относно предстоящо допечатване.

от Еньо / дата: 25 юни 2018

Кога книгата ще бъде в наличност?

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на service@helikon.bg