Отглеждане на зайци за месо (Развъждане. Хранене. Технологии. Болести)

Автор: Беро Маринов; Борис Гюров и др.

Коментари: 0

Издател Провими - България
Брой страници 334
Година на издаване 2009
Корици меки
Език български
Тегло 646 грама
Размери 15x23
ISBN 9879549221657
Баркод 9879549221657
Категории Лично стопанство. Други, Лично стопанство, Книги

Хартиено издание

Наличност: ДА
Доставка: 3 дни

Цена: 29.80 лв.

През последните няколко десетилетия зайцевъдството се развива все повече като интензивен подотрасъл на животновъдството. Бързото развитие на зайцевъдството през последните години, актуално и за нашата страна, предизвиква необходимост от повече и нова информация и от преоценка на досегашните препоръки за хранене, отглеждане и здравеопазване на зайците.
Съдържанието на предлаганата книга покрива основните направления в зайцевъдството на производство на месо - развъждане, технология на отглеждане, хранене, фуражознание и здравеопазване. Книгата съдържа богата инф ормация, вяжна за работата както в големите, така и в малките ферми с екстензивни методи на отглеждане.
Книгата е с практическа насоченост и е предназначена за фермери и специалисти, които работят в зайцевъдния сектор. Написана е на достъпен за широк кръг читатели език независимо от равнището на предварителната им подготовка. Книгата би била ценен източник на съвременна информация в областта на зайцевъдството и за студентите от аграрната област и ветеринарната медицина.

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на service@helikon.bg