Сборник рецепти за ученическите столове и бюфети

Автор: Колектив

Коментари: 0

Издател Техника
Брой страници 336
Година на издаване 2012
Корици твърди
Език български
Тегло 855 грама
Размери 22x29.5
ISBN 9789540306995
Баркод 9789540306995
Категории Кухня. Хранене и готвене, Хоби и свободно време, Книги

Сборникът е актуализирано ръководство с практически указания за прилагане на съвременните изисквания за здравословно хранене.
Голям брой рецепти, съобразени с хранителните потребности, националните препоръки за хранене и действащите национални нормативни актове за организирано хранене на децата в ученическа възраст. Изисквания за здравословно хранене на децата в ученическа възраст и практически указания за тяхното прилагане в организираното хранене. Основни изисквания към качеството и безопасността на храните и напитките. Хигиенни изисквания при технологичната преработка и производствения контрол. Практически указания за правилното използване на сборника. Принципи за съставяне на менюта. Примерни сезонни менюта. Фири и добиви при студена и топлинна обработка на хранителните продукти.

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]