Регистрация Вход

Издания от чужбина

Книжарници Хеликон предлагат на ваше разположение обновената секция „Издания от чужбина”, в която ще намерите разнообразие от над 5 млн. заглавия на английски език в книжен формат. Книгите в тази секция не са налични на склад в книжарниците на Хеликон. Посочената наличност отразява наличността в склада на доставчика.

Цените са крайни с включени всички такси по доставката до наш склад и ДДС. Срокът за изпълнение е посочен на страницата на съответното заглавие.  Можете да комбинирате в една поръчка книги внос с различни срокове на доставка, след като осигурим всички артикули ще получите поръчката си в един пакет.

В случай, че не откриете желаното заглавие или то е на друг език, отдел Хеликон Импекс ще отговори на всички ваши запитвания. Изпратете информация за ISBN, заглавие, автор, издателство на :
e-mail:  impex@helikon.bg
Ние ще ви върнем оферта с крайна цена в лева и срок за доставка.
Хеликон може да достави за вас книги от Англия, Германия, Франция и САЩ. Предлагаме и доставка на DVD и музикални дискове CD. При избор на DVD моля следете продукта да е произведен за регион 0 или 2. Регионалното кодиране е част от DVD спецификацията , която разделя света на 8 региона. DVD-тата произведени за определен регион могат да се възпроизвеждат на плейъри продавани само в този регион. Ако на DVD-то е отбелязан регион 0, то може да се възпроизвежда на всякакви плейъри.

За ваше улеснение, Ви предлагаме няколко бази данни от заглавия в Европа, САЩ, които можете да използвате за търсене на заглавия.
Моля имайте предвид, че Хеликон не работи директно с посочените магазини и отстъпките на книгите , които се предлагат там не са актуални за вашите поръчки!

книги на немски - www.buchkatalog.de
книги на английски - www.amazon.co.uk
книги на френски  - www.alapage.com

Специалицирана литература:

Cambridge University Press

Taylor & Francis Group

Spinger Verlag

Wiley

SAGE Publications Ltd


За да задвижим поръчката Ви, е необходимо да депозирате капаро в размер на 50 % от стойността на цялата поръчка в някоя от нашите книжарници или по банков път. Срокът за доставка започва да тече от деня на получаване на капарото. Остатъка се заплаща при получаване на поръчаните заглавия.
При невъзможност да осъществим доставката, капарото ще ви бъде възстановено в пълен размер. При отказ на клиента да получи доставените му заглавия, капарото не се възстановява и служи за обезщетение на Хеликон.

Поръчки, които не са напуснали склада на доставчика, могат да бъдат анулирани чрез мейл до service@helikon.bg или телефонно обаждане на тел. 02 460 40 81.

Доставка до някоя от Книжарниците Хеликон - безплатно. Доставка от куриер до посочен адрес - транспортните разходи са за сметка на клиента. Моля посочвайте в потвържденията на офертите какъв вид доставка сте избрали.

Посоченият срок на доставка за всички поръчки – направени директно в сайта или по оферта е актуален само към момента на изготвяне на офертата, съответно приемане на поръчката. Моля да имате предвид, че той може да се изменя, за което ще бъдете своевременно уведомени.
Хеликон не носи отговорност за забавяния на доставките по причина – забавяне от страна на доставчика.

Услугата се отнася само за внос на нови книги. Хеликон не работи с книги втора употреба.