Електронно издание

Наличност: ДА

Цена: 2.99 лв.

Не си давайте обещания за новата година. Просто обичайте и вярвайте, така ще можете да изпълните всяко свое желание. И преди да приемете, че сигурно е редно и щедро да се раздавате, помислете колко давате на себе си – не бъдете скъперници. Награждавайте се с любов, с надежда, с радост, бъдете искрени със сянката си. Само така сте онези, които другите обичат.

Не се привързвайте, пускайте всички страхове, съмнения, откажете се да притежавате на всяка цена. Колко ни е необходимо, за да се наречем щастливи? Ако приемате живота си като рекламна брошура, от която трябва да изпълните всяка точка, единствено ще спечелите болка от съревнованието за фалшив блясък, от приключения и пътешествия, в които не участвате вие, а образ, който се очаква от другите, и от любови, в които вие сте излишният.
Всяка нова година започва с надеждата, че ще бъдем по-добрата си версия. Само пропускаме, че храмът, в който отправяме молитвите си, може да е само в нас и никъде другаде. Запалете фитила на куража си и просто направете първата крачка – към себе си, към някого, когото обичате, към целта, която все отлагате.
И не забравяйте, не сте толкова важни, за да губите времето си в страдание, в оплакване по изгубени възможности. В това е смисълът на новата ни година – да не преувеличаваме собствената си значимост. Така печелим само мястото на жертвата, а не на човека, когото обичаме. Спомняте ли си още кой беше той? Вие!
Честит да е новият ви път, направете следващата година брод към чудеса, не скучайте!

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на service@helikon.bg